Voorstelling dansseizoen 16-17

Voorstelling dansseizoen 16-17

Dans leeft in Leuven, dat merkten we het afgelopen jaar. Met een aanstekelijk programma brengen we ook volgend seizoen voorstellingen die de 'klassieke' hedendaagse dans overstijgen. Zo zijn er kruisbestuivingen met urban dance, rituele dansen en clubcultuur, krijgt (live) muziek een grotere rol op het podium en gaan choreografen op zoek naar manieren tot verbinding in tijden van individualisering. Of hoe dans de maatschappij kan beïnvloeden.

Het nieuwe seizoen ziet er veelbelovend uit, met onder meer nieuw en repertoirewerk van kleppers als Anne Teresa De Keersmaeker, Cullbergbaletten, Alain Platel, Sidi Larbi Cherkaoui, Wim Vandekeybus e.a. Ontdek via Encore! de meest markante voorstellingen van de afgelopen jaren uit binnen- en buitenland met o.m. Ian Kaler, Marlene Freitas en Kat Valastur. Gezien, goedgekeurd en geselecteerd door onze dansprogrammator. Kinderen, jongeren en families kunnen volgend seizoen hun danshart ophalen aan voorstellingen uit de reeks Jong Publiek met o.m. Kabinet K en de dansproducties van het intussen niet meer uit STUK weg te denken fABULEUS. En uiteraard hebben we ook enkele niet te missen premières in petto.

We staan te popelen om dit programma als eerste met jullie te delen, en nodigen jullie graag uit voor de voorstelling van het nieuwe seizoen op donderdag 2 juni om 20u00. Dansprogrammator Charlotte Vandevyver gidst je die avond doorheen de goednieuwe brochure met beeldfragmenten en persoonlijke tips. Met een drankje bij de hand kan je met kennis van zaken je dansparcours voor volgend seizoen uitstippelen. Wij staan alvast paraat om je met raad en daad bij te staan.
(reserveren voor dit infomoment is niet nodig)

Cinema ZED STUK
do 2 jun 201620:00

GRATIS

 

reserveren is voor dit infomoment is niet nodig

Schrijf je in op onze nieuwsbrief