Yuko: ‘Cher Ami’ ism Internationaal Kortfilmfestival Leuven

Trailer Cher Ami - Yuko

Yuko: ‘Cher Ami’ ism Internationaal Kortfilmfestival Leuven

TIMING
20:00 Yuko - Cher Ami

Yuko presenteert zijn vierde plaat, Cher Ami. Het werd iets bijzonders: een voorstelling aan de hand van een animatiefilm die het waargebeurde verhaal vertelt van drie iconische dieren die meevochten aan het front tijdens de Eerste Wereldoorlog: Stubby de hond, Jackie de baviaan en Jenny de olifant. Na het succes van Long Sleeves Cause Accidents (2014) stort Yuko zich op een volgend avontuur, waar frontman Kristof Deneijs zich omringt met een aantal nieuwe wapenbroeders.

Gesteund door animatiefilms van tekenaars Ivan Adriaenssens, Roman Klochkov en Gustavo Garcia en creatief collectief De Commerce begeleiden ze drie gedenkwaardige verhalen uit onverwachte (West)hoek. Een live soundtrack zeg maar, die een licht schijnt op de vaak vergeten helden uit de oorlog.

Cher Ami is een coproductie van De Commerce (decommerce.eu) met Handelsbeurs Gent en Vrijstaat O. Dit evenement maakt deel uit van GoneWest, de culturele herdenking van WO I door de Provincie West-Vlaanderen. Meer info op www.gonewest.be

STUK Soetezaal
di 5 dec 201720:00
basisSTUKkaart
kassa€ 12€ 10
vvk€ 10€ 8

TIMING
20:00 Yuko - Cher Ami

Schrijf je in op onze nieuwsbrief