Invisible [8+]

© Kurt Van der Elst

Invisible [8+]

kabinet k & HETPALEIS

In 2014 ontmoeten Joke Laureyns en Kwint Manshoven de Italiaanse oorlogsreporter Franco Fagetti. Twee jaar later spreken ze de bewoners van het Portugese dorpje Luz, dat onder water verdween na de bouw van een stuwdam. Hoewel hun situaties erg verschillen, drukken beide getuigenissen het verlangen uit om onzichtbaar te zijn. Invisible wordt een dansvoorstelling over loutering. En over hoe het leven toch steeds weer de bovenhand neemt, hoe dan ook. Omarmd door niets dan het eigen lichaam, waarbinnen het ruisen van het bloed, het ademhalen, de hartslag onophoudelijk herinnert aan wat leven is. Zo schoon dat het pijn doet. Zoals wel vaker in het werk van kabinet k spreekt de voorstelling tot een volwassen publiek, maar kan ook een kind zijn eigen weg vinden, als in een donker sprookje. Woordeloos. Vol wonderlijke beelden. 


kabinet k 

   

HETPALEIS

        

Choreografie Joke Laureyns & Kwint Manshoven | Dans Louise Tanoto, Jacob-Ingram Dodd, Kwint Manshoven, Titus Messiaen, Lisse Vandevoort, Sueli Besson, Naïm Glas | Muziek Stijn Ylode De Gezelle | Scenografie & lichtontwerp Stef Stessel | Dramaturgie Mieke Versyp | Kostuums Valerie Le Roy | Productie kabinet k & hetpaleis | Coproductie STUK - Huis voor Dans, Beeld & Geluid

STUK Soetezaal
vr 2 mrt 201819:00Tickets
za 3 mrt 201819:00Tickets

Door een agendaconflict kan de voorstelling van 1 maart niet plaatsvinden. Ze wordt vervangen door een voorstelling op 3 maart, ook om 19:00. De voorstelling van 2 maart blijft behouden. 


Kocht je tickets voor 1 maart? Contacteer dan STUK Onthaal via ticket@stuk.be en laat ons weten of een van beide andere data voor jou passen, dan boeken we kosteloos je ticket om. Onze excuses voor het ongemak.


basis €14 / reductie €10

MASTERCLASS MET KABINET K
ZA 24 & ZO 25 FEB
GRATIS
INFO & INSCHRIJVEN VIA DE LINK


KLIK HIER VOOR ABONNEMENTEN

Schrijf je in op onze nieuwsbrief