stop the film quiz

stop the film quiz

Als uitsmijter bij deze feestelijke STUK Start-programmatie presenteert ZED een herhaling van de Stop-the-film-Quiz; de eerste filmquiz waarbij filmkennis je werkelijk geen meter vooruit helpt. Iedereen welkom dus op dit bijzonder entertainend spelletje!

 

Commentaar:

 

Dit is geen quiz zoals je gewend bent: je moet je niet op voorhand inschrijven, er zijn geen quizgroepjes.
 

De voorstellingen van STUK START zijn gratis, maar u heeft een toegangsticket nodig. Deze kunnen telkens 1u voor de start van de filmvertoning aan het STUK-onthaal worden opgehaald.

 

STUK START: BELGIANS ABROAD

 

De wereld is een dorp geworden en dat geldt zeker ook voor de filmwereld. Internationale filmproducties zakken steeds vaker af naar België af en omgekeerd staan Belgische acteurs en actrices steeds meer op buitenlandse filmsets. Cinema ZED –STUK zoomt in op enkele internationale producties waar Vlaanderens uitgezonden zonen en dochters in schitteren: La Tierra Roja met Geert Van Rampelberg, Moonwalkers met Tom Audenaert, La Meraviglie met Sam Louwyck, Un début prometteur met Veerle Baetens en The Zookeepers Wife met Johan Heldenbergh. Weetjes die u kan benutten in de volgende klassieke filmquiz, maar die u niet zullen verder helpen in de ongeziene ‘Stop-the-film-Quiz’ die het seizoen helemaal terug op gang trekt.

 

 

 

Cast: Quizmaster Frank Moens / België / Gesproken taal: Nederlands / Ondertiteling: *Geen*

Cinema ZED STUK
do 28 sep 201720:00

De voorstellingen zijn gratis, maar u heeft wel een toegangsticket nodig. Deze kunnen telkens 1u voor de start van de filmvertoning aan het STUK-onthaal worden opgehaald.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief