clubSTUK: Andy Smith (ex-Portishead), Mr. Critical, Mensch, Erger Je Niet!

clubSTUK: Andy Smith (ex-Portishead), Mr. Critical, Mensch, Erger Je Niet!

Mensch, erger je niet viert de 30ste verjaardag van dj Jonas en nodigt daarvoor een indrukwekkende line-up aan analoge platenruiters uit: DJ Andy Smith (UK, Ex-Portishead) & Mister Critical

DJ ANDY SMITH (UK, Ex-Portishead)

Andy Smith was de eerste dj ooit die een multi-genre mixalbum uitbracht bij een major label. Zijn alom gelauwerde mix-CD ‘The Document’ kwam uit in 1998 en werd al snel de soundtrack van een hele generatie. Wat nieuw klonk voor vele muziekliefhebbers was voor Smith altijd al vanzelfsprekend: een gevarieerde platenzak vol zwart goud, klaar voor een stomend feestje.

Het was die appreciatie voor verschillende genres die van Smith de perfecte persoon maakte voor het vinden van de samples gebruikt door de legendarische triphopband Portishead. Hij voorzag de eerste twee studio-albums van hun fundamenten en werd meteen gebombardeerd tot internationale tour-dj van de band.

Andy werd opgenomen in de “Top 20 Best Dj’s Of All Time” in Future’s Music Radar.
www.djandysmith.com
www.facebook.com/therealdjandysmith
www.mixcloud.com/djandysmith

MISTER CRITICAL
Mr. Critical is ver buiten de landsgrenzen bekend door zijn uitmuntende platencollectie en indrukwekkende techniek achter de draaitafels. Je kan zijn stijl het best omschrijven als snel, eclectisch en funky. Van de meest obscure bommen tot de beste hits, Critical haalt alles uit de platenkast om iedere dansvloer in lichterlaaie te zetten!

Van de grootste festivals (Couleur Cafe, Dour, Tomorrowland) tot de voorprogramma’s van klinkende internationale artiesten (The Pharcyde, Jurassic 5, Dj Krush); Mr. Critical is the man with the masterplan!
www.facebook.com/djmrcritical
www.mixcloud.com/mistercritical

MENSCH, ERGER JE NIET!
Mensch, erger je niet! , door menig platenboer aangesproken als Zeno en Jonas, deelt een voorliefde voor de 7" single en het ambacht van de analoge diskjockey. Opgepikt door FM Brussel ging het duo langs vele festivals waaronder Pukkelpop & Laundry Day en zalen als de AB, Muziekodroom en Het Depot. Hun aanstekelijk enthousiasme en skills leverde hen een eerste plaats op in de 45 Toeren dj-contest (onder het goedkeurend oog van jurylid dj Bobby Ewing) en een avondprogramma op Studio Brussel. Tsjik tsjak vollenbak, quoi!
www.menschergerjeniet.be
www.facebook.com/menschergerjeniet
www.mixcloud.com/menschergerjeniet

STUKcafé
za 24 mrt 201822:00

Tickets: €5


TIMETABLE 
22u – 01u: Mensch, erger je niet!
01u – 03u: Andy Smith
03u – 05u: Mr. Critical

Schrijf je in op onze nieuwsbrief