stukproductie

stukproductie

wo 17 & do 18 okt 18 . 20:30

Samen met dertien jongeren houdt choreograaf Michiel Vandevelde de erfenis van mei ’68 tegen het licht. Wat is er gebeurd met de waarden en de idealen van de sixties? Hoe kijken jongeren naar de geschiedenis en hoe zien ze hun toekomst?

za 17 & zo 18 nov 18

Een plotse, onaangekondigde gebeurtenis kan een heel ander licht werpen op wat voorafging. unannounced zoomt in op het moment waarop je focus verschuift, wanneer een verschijning plots van aanblik verandert.

do 21 & vr 22 mrt 19 . 20:30

De Mexicaans-Chileense choreografe Amanda Piña’s maakt rituele voorstellingen, waarin de verbondenheid en energie tussen performers en publiek essentieel zijn. Ze gelooft dat kunst de kracht heeft om de maatschappij te beïnvloeden.

di 23 apr 19 . 20:30

Met Rasp Your Soul zet de Griekse choreografe Kat Válastur mythologie in als hulpmiddel om hedendaagse vragen te beantwoorden. Ze gaat daarvoor een samenwerking aan met de performer Enrico Ticconi en de beeldend kunstenaar Leon Eixenberger.

di 7 mei 19 . 20:30

Hoe houdt de mens stand in een steeds meer getechnologiseerde wereld? REPETITION is een dansperformance die wordt aangestuurd door een roterende lichtsculptuur.