Caféconcert: The Folk Collective + Oh Lee Eletronics

Aftermovie - September Folk Tour - The Folk Collective

Caféconcert: The Folk Collective + Oh Lee Eletronics

THE FOLK COLLECTIVE: We Bless This Mess + Rives + Dirt Miles

We Bless This Mess
We Bless This Mess is een soloproject van Nelson Graf Reis. Sommigen kennen hem als tattoo-artiest, anderen als een lid van de band Black-jackers, twee zaken die hij even gepassioneerd doet. Na chaos en avontuur in de punkscene is er nu WBTM, een nieuw project dat onstond uit een nood naar 'less is more' en een drang naar positiviteit.

Rives
Rives is een vrij nieuw soloproject waarin de Belgische singer-songwriter Manon Gögös folk, rock en pop versmelt. Gögös vertelt muzikale verhalen met meedogenloze, oprechte teksten en subtiele poëtische metaforen. 

Dirt Miles
Dirt Miles is een folk-punk singer-songwriter geboren uit Londen, geboren in Portugal. In februari kwam zijn eerste single Little Soul uit, als onderdeel van de EP Clear Your Path die hij maakte met We Bless This Mess en Promised Land Studios.


OH LEE ELECTRONICS

Wushta (live)
Marcelo Graf Reis aka Wushta begon aan zijn muzikale tocht op zijn negende, toen hij percussie ging studeren aan het Conservatório de Música in Porto. Jaren later ging hij drummen bij onder meer Yaiks! en Blackjackers. Tijdens een opleiding Cinema en Audiovisuele kunsten begon hij zijn eigen muziek te producen voor vakken als Geluidsdesign en Muziekcompositie voor films, waar hij een voorliefde voor retrosounds uit de jaren '70 en '80 ontwikkelde. 
Nadat hij naar Londen verhuisde en geen geld had voor een drumstel, legde Wushta zich nog meer toe op producen, leerde hij verschillende instrumenten bespelen zoals synths en bas, en verkende hij nieuwe muzikale genres die hem inspireerden tot zijn debuut-EP Nuit Américaine/Fête Sur La Plage, dat de mosterd haalde bij 80s-disco, futuristische cultuur en VHS lo-fi visuals.
 

Trim (dj-set)
Trim is het future beats-pseudoniem van Sérgio Coutinho, geboren en getogen in Porto, Portugal. Since 2008 draait hij mee in de muziekscene als jungle- en drum'n'bass-dj - toen begon ook zijn ontdekkingsreis door de werled van elektronische muziek. Sinds 2009 organiseert hij events in Porto, en werkt hij samen met vooraanstaande clubs en promotors in Porto. Zowel zijn producties als dj-sets dragen een unieke stempel, gevormd door de combinatie van dubinvloeden, een liefde voor oldschool-elektronica en de sound van future beats en de dancescene van vandaag.
STUKcafé
di 15 nov 201620:30

GRATIS

Schrijf je in op onze nieuwsbrief