clubSTUK: Habitat Festival invites Lakuti

clubSTUK: Habitat Festival invites Lakuti

clubSTUK en Habitat Festival slaan de handen in elkaar op vrijdag 27 april om jullie op te warmen voor het stadsfestival op zaterdag 4 augustus. 

▶》Lakuti (UZURI Recordings & Bookings
▶》Karawane
▶》Mélomane
▶》Bjeor 

▶》Lakuti (UZURI Recordings & Bookings)
Lakuti is Lerato Khathi, de immer sympathieke dj, labelbaas en een vrouw van de wereld. Ze groeide op in Soweto, Johannesburg, verhuisde daarna naar Londen en woont tegenwoordig in Berlijn samen met haar levenspartner Tama Sumo. Daar cureert ze samen met Tama jaarlijks enkele avonden in het legendarische Berghain. Namen zoals Maurice Fulton, Louie Vega, Rick Wilhite, Jamie 3:26, ... sierden al hun affiches.

Als oprichter van het label Uzuri, samen met Bodycode aka Portable, is ze ook betrokken bij releases van zeker geen onbekende namen zoals Move D, Cassy en Dj Qu. Verwacht een eclectische set vol soul, house, disco, techno en funk van over heel de wereld.
♫ https://goo.gl/CSfWup 

▶》Karawane (Krankenhaus)
Geen betere afsluiter dan Karawane, een beruchte digger uit het verre noorden die het land doorkruist om het zwarte goud te documenteren. Naast zijn bijdrage aan the Vinyl Frontier en als resident bij Krankenhaus, is hij ook maandelijks actief bij The Word Radio.
https://goo.gl/CBkQhj

▶》Mélomane (Mélodies, Klankkultuur)
Een jonge, talentvolle disc jockey uit Leuven die zijn sets kleurt met disco, house, funk, afro en ander lekkers. Naast harten veroveren houdt hij zich ook bezig met Mélodies, zijn maandelijkse residentie in de Apero. Dankzij zijn uitstekende selecties kreeg hij bij Klankkultuur een plek als co-host en resident deejay aangeboden. Kort samengevat, deze gast is de geknipte man om de houten dansvloer van het STUKcafé op te warmen.
https://goo.gl/Nworc7

▶》 Bjeor (Pukkelpop, Horst, Mind Warp)
Deze man heeft geen introductie nodig als local legend en vaste waarde in het Leuvense muzikale landschap. Zijn hoofdberoep? Selector bij Mind Warp. In bijberoep zet hij occasioneel de keet in vuur en vlam. 
♫ https://goo.gl/kxeMWH

We start at 10pm an end at 5am so dance early.

STUKcafé
vr 27 apr 201822:00

€5

Schrijf je in op onze nieuwsbrief