Down to Earth

Down to Earth

Renata Heinen, Rolf Winters

Velen dromen erover, slechts weinigen doen het echt. Laat staan vijf jaar aan een stuk. Rolf en zijn gezin vertrekken op wereldreis. Niet zozeer om het avontuur, maar vooral als spirituele reis op zoek naar de zin van het leven. Hun avontuur start bij de Anishinabe in Noord-Amerika en gaat langs de inheemse culturen van het Amazoneregenwoud van Peru, de woestijnen in Namibië tot de Aboriginals in Australië. Ze gaan op zoek naar de wijsheden van de stamhoofden en oude wijzen, ofwel de Earth Keepers.

COMMENTAAR

Deze persoonlijke Nederlandse documentaire combineert beelden van de natuur en reflecties over geluk en angst, waarheid en verbintenis, maar zorgt ook voor intrigerende beelden van de ontmoetingen tussen de familie en enkele inheemse volkeren. Wat begint als een avontuurlijke reis vloeit uit in een zoektocht naar de kern van het leven en uiteindelijk, zichzelf.

 

 

 
 

Documentaire / 2015 / 1:22 / Regie: Renata Heinen, Rolf Winters / / Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten / Gesproken taal: Engels / Ondertiteling: Nederlands / Leeftijdscategorie: AL

Cinema ZED STUK
zo 26 mrt 201711:00

Basis: € 8,50

Reductie: € 7,00

Schrijf je in op onze nieuwsbrief