Eefje de Visser solo

Eefje de Visser - Staan

Eefje de Visser solo

TIMING 
20:00 doors
20:15 Eefje de Visser solo

Na een uitstekend onthaalde derde plaat Nachtlicht en succesvolle clubtours met haar vaste band, kruipt Eefje de Visser weer alleen het podium op. Dit keer laat ze zich zien als mutli-instrumentalist en geeft ze een nieuwe invulling aan haar melancholische popliedjes: nog altijd eigenzinnig en dromerig, maar ook dansbaarder dan ooit.

"De singer-songwriter bewees in Gent alvast dat ze ook op haar eentje een publiek kan inpakken, en met de spraakwaterval aan woorden in ‘Afdwaalt’ mocht ze zelfs nog een tweede keer komen bissen. De Visser blijft boeien - keer op keer - en ze toonde dat haar succes bij onze Noorderburen ook langs deze kant van de grens meer navolging verdient." (De Morgen)

"Als dit optreden één iets heeft bewezen, dan is het dat Eefje de Visser als muzikale duizendpoot op haar eentje een publiek kan begeesteren. Haar aanstekelijke gedrevenheid vertaalt de artieste in een koorddans waar ze gracieus balanceert tussen mijmeren en uitbundigheid, tussen droomwereld en dansvloer, door stilte en chaos, breekbaar maar telkens met een gloeiende euforie als uitgangspunt." (Indiestyle)

        

  • Eefje de Visser - SOLO CLUBTOUR 2018
STUK Labozaal
vr 16 mrt 201820:00
basisSTUKkaart
kassa€ 18€ 16
vvk€ 16€ 14

TIMING 
20:00 doors
20:15 Eefje de Visser solo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief