Geannuleerd: Elsewhere #8 William Fitzsimmons

William Fitzsimmons - Falling On My Sword [Live From SPACE]

Geannuleerd: Elsewhere #8 William Fitzsimmons

William Fitzsimmons moet zijn Europese tour afgelasten om familiale redenen. Ook zijn optreden op 21 november in 30CC/Predikherenkerk zal dus niet plaatsvinden. Er komt voorlopig geen nieuwe datum, dus de tickets worden terugbetaald. Die terugbetaling gebeurt automatisch, je hoeft dus zelf niets te doen. Als je op 20 september nog geen terugbetaling hebt ontvangen, neem dan contact op via ticket@stuk.be
Onze excuses voor het ongemak.Voor William Fitzsimmons is muziek een middel om zijn herinneringen en emoties te verwerken. Een heel leven en een ongeziene transformatie die hand in hand gaan met betoverende, eigentijdse folk.

Met zijn akoestische gitaar en zijn rake en eerlijke teksten gaat deze singer-songwriter het gevecht aan met zijn persoonlijke demonen. Met verleidelijke, fraaie melodieën en minimale, elektronische percussie creëert hij een interessante dynamiek.

De muziek is soms ijl en dromerig, verbergt een harde realiteit, maar is ook op de een of andere manier broos en kwetsbaar.

        STUK, 30CCErfgoedcel Stad Leuven en KU Leuven Dienst Cultuur presenteren Elsewhere: muziek die tot de verbeelding spreekt gekaderd in de rijke geschiedenis van de Stad Leuven. Elsewhere is een nieuwe reeks concerten op buitengewone locaties in de stad met artiesten wiens werk zich situeert op de grens tussen muziek en geluidskunst. 
30CC/Predikherenkerk, Onze-Lieve-Vrouwstraat Leuven
di 21 nov 201719:00
basisSTUKkaart
kassa
vvk

Dit concert is geannuleerd. 
William Fitzsimmons moet zijn volledige Europese tour afgelasten om familiale redenen. 
Tickets worden automatisch terugbetaald. 
Onze excuses voor het ongemak. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief