Intergenerationele workshop INVITED

© Danny Willems

Intergenerationele workshop INVITED

Seppe Baeyens / Ultima Vez

Deze workshop is volzet 

Deze workshop komt er naar aanleiding van INVITED en is een uitnodiging om zelf de choreografie bij een voorstelling te leren schrijven. Samen met een diverse groep kinderen, jongeren en volwassenen bouw je met de cast en muzikanten van INVITED aan een gedeelde choreografie. 

Hoe houd je een choreografie leesbaar? In deze workshop ga je zelf aan de slag met een aantal basisbegrippen, bewegingen, codes en sociale interacties. Maar ook met thema’s als gemeenschap, ontmoeting en verbinding. Samen met een intergenerationele groep deelnemers en choreograaf Seppe Baeyens onderzoek je met dans als taal wat ‘samen’ zijn kan betekenen. Je leert er meer over het delen van de ruimte, connectie maken en zich verhouden tot en in relatie staan met de ander. 

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor een diverse en intergenerationele groep deelnemers. We zoeken mensen van zoveel mogelijk leeftijden en achtergronden. Tip: deze workshop is heel interessant voor duo’s van verschillende generaties: ouder en kind, grootouder en kleinkind of misschien wil je wel eens een workshop uitproberen samen met je buur? Specifieke danservaring is niet nodig.

 

 


STUK Soetezaal
wo 7 mrt 201814:00 - 17:00

GRATIS 

Deze workshop is volzet. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief