The moon is the moon is the moon

The moon is the moon is the moon (2017) by Anneleen Keppens - Trailer

The moon is the moon is the moon

Anneleen Keppens

The moon is the moon is the moon is een danstrio dat je kijkervaring verdiept. Je wordt niet meteen overdonderd door de dans zelf maar je maakt eerst kennis met de verschillende bouwstenen van het trio. De vele lagen van de choreografie worden als het ware blootgelegd. Vergelijk het met de talloze schetsen en études die schilders maken voor ze aan een schilderij beginnen. Deze voorstelling maakt een verhaal met en vraagt aandacht voor de ‘schetsen’ als bouwstenen. De drie dansers en de muziek van Gerrit Valckenaers nodigen je uit om in de dans af te dalen en ze dieper te beleven. De dansers bouwen ook hun choreografie op om hun bewegingen daarna uit te wissen. Wat overblijft is de gemeenschappelijke ervaring van dansers en publiek. Een boeiende inkijk in het choreografisch proces.


   

Concept en Choreografie Anneleen Keppens | Creatie en dans Maria Fereirra Silva, Victor Pérez Armero, Anneleen Keppens | Muziek Gerrit Valckenaers | Lichtontwerp Clive Mitchell | Bewegingsassistent Stanislav Dobák | Uitvoerende productie Caravan Production | Residenties Vooruit (Gent, BE), STUK (Leuven, BE), KAAP (Brugge, BE), BUDA (Kortrijk, BE), Cultuurcentrum De Spil (Roeselare, BE) | Met de steun van de Vlaamse Overheid en de Provincie West-Vlaanderen

STUK Studio
do 3 mei 201820:30

wachtlijst


BASIS €10 / REDUCTIE €6 


VOOR UITVERKOCHTE VOORSTELLINGEN KOMT ER EEN WACHTLIJST. VANAF 11:00 OP DE DAG VAN DE VOORSTELLING KAN JE BELLEN NAAR STUK ONTHAAL (016 320 320) EN WORDT JE NAAM OP DE LIJST GEPLAATST. TIEN MINUTEN VOOR AANVANG WORDT DE WACHTLIJST AFGEROEPEN. GEEN GARANTIE OP PLAATS, MAAR WEL HET PROBEREN WAARD.  

Schrijf je in op onze nieuwsbrief