RULE OF THREE

RULE OF THREE by Jan Martens + NAH (trailer)

RULE OF THREE

GRIP / Jan Martens

Een eclectische hyperdance … In het zinderende samenspel tussen dans en muziek vat Martens
de mindset van onze hectische tijd. 
— Charlotte De Somviele, De Standaard ****


RULE OF THREE
houdt het midden tussen een concert, een hardcore nachtclub en een collectie kortverhalen. Met lichamen, licht, muziek, kostuums en tekst als autonome krachten maakt Jan Martens opnieuw een haarscherpe analyse van de tijdsgeest. RULE OF THREE viert ons vermogen om razendsnel van de ene indruk naar de andere te zappen maar laat ook zien hoe een overdaad aan prikkels een fragmentarische beleving van de werkelijkheid in de hand werkt. Laat je onderdompelen in een ongetemde meditatie die – net als onze tijd – gebaseerd is op tegenstellingen: verstilling en explosie, precisie en intuïtie, hart en rede. 

Voor RULE OF THREE werkt Jan Martens samen met de Amerikaanse producer en drummer NAH. Zijn eclectische muziekcompositie draagt sporen van DIY punk, noise en avant-jazz en baadt in de rusteloosheid van hip hop. Drie veelzijdige dansers gaan in dialoog met NAHs live muziek en drijven de zintuiglijke prikkeling tot het uiterste.

Van Jan Martens | Met Steven Michel, Julien Josse, Courtney May Robertson en/of  Dan Musset | Muziek & uitvoering NAH | Kostuums Valérie Hellebaut | Lichtontwerp Jan Fedinger | Productie GRIP

STUK Soetezaal
di 11 dec 201820:30Tickets
wo 12 dec 201820:30Tickets
do 13 dec 201820:30Tickets

BASIS €14 / REDUCTIE €10


KLIK HIER VOOR ABONNEMENTEN

Schrijf je in op onze nieuwsbrief