STUK FEEST

STUK FEEST

Voor het tweede jaar op rij vieren we het gezelligste feest van Leuven op een vrijdag. Zo heb je een heel weekend om te bekomen. Verwacht je ook dit jaar aan een sfeervolle avond met een live optreden op het binnenplein, buitenbars en FEEST in drie zalen tot in de vroege uurtjes.

Tickets koop je best online in voorverkoop, zo ben je zeker van je plek.
Tickets tegen reductietarief zijn enkel te koop aan STUK Onthaal op vertoon van Cultuurkaart KU Leuven. ▲STUK BINNENPLEIN 
-- Kalaha (DK) 

De Deen Emil de Waal is al jaren kind aan huis in STUK. Elk jaar opnieuw verbaast hij ons tijdens Jazz Op Zondag met zijn ‘jazz meets elektronica’. Daarom verdient hij het dit FEEST om op het grote podium te staan. 
Kalaha is zijn jongste geesteskind. Samen met de Niclas Knudsen (gitaar) en Scandinavische electropioniers Rumpistol (elektronica) en Spejderrobot (elektronica) brengt Kalaha een aanstekelijke mix van West-Afrikaanse funk, electro rave en jazzimprovisatie. 
In december bracht Kalaha zijn meest recente album Masala uit. Gilles Peterson is alvast fan “Very tropical again! You can hear that African lo-fi influence on the whole album”. 

Spotify
Soundcloud


▲ENSEMBLEZAAL 
-- Jan Schulte / Bufiman (Salon des Amateurs, DE) 
-- Nosedrip (STROOMNTS Radio
-- bmom (STROOMRed Light Radio)
-- Bjeor (Mind WarpStray Agency

In de Ensemblezaal zorgen we voor een complete clubervaring. Onder het toeziende oog van host Bjeor nodigen we de toekomst van de hedendaagse elektronische muziek uit. Jan Schulte (ook bekend als Bufiman, Wolf Müller of Diskoking Burnhart McKoolski) is resident dj in het befaamde Salon des Amateurs in Düsseldorf. 
Ook Nosedrip is geen onbekende in STUK; hij is een van de founding fathers van STROOM en door zijn eclectische smaak hét geheime wapen van de Belgische clubscene. Ook internationaal breekt hij potten, zo zie je hem regelmatig op NTS Radio, Red Light Radio en maakte hij een mix voor Dekmantel. Ook bmom (By Means Of Music) heeft de wind in de zeilen, naast hun radioshow Oorvijg op STROOM.TV en Red Light Radio zijn het vooral ook steengoede dj’s. Lichten uit, dansbenen aan!

▲STUKCAFE 
-- Poldoore (Cold Busted
-- Exalt (Mind WarpStray Agency
-- F Yo Couch
-- Maniok 
-- TBA 

In het STUKcafé kan je terecht voor een no-nonsense dansFEEST. Maniok neemt je met zijn exotische vibes mee op wereldreis, local hero Poldoore doet het dan weer met hiphop en beats. F Yo Couch trekt de kaart van de funky tunes en de broers Exalt verwennen je oren met hun leukste vinylplaten. Dansen tot de zon opkomt! 

▲LABO SCORPIO 


▲LABO SCORPIO 

-- Air-Time (DJ-set)
-- Mushroom Molly (Live)
-- Nieuwe Golven (DJ-set)
-- Whispering Sons (Live)
-- De Bende Van Sardonis (DJ-set)
-- Adalberto (Live)
-- Chao Xin (DJ-set)

Radio Scorpio host naar goede gewoonte LABO SCORPIO en zorgt ook dit jaar voor een cutting edge programmatie. 

21u00-22u00: Air-Time (DJ-set)

Een overvolle studio, daarvoor staan ze gekend bij Radio Scorpio. Op maandag brengt Air-Time de lekkerste bands live on air. Verwacht je aan een dj-set met lekkere indie platen en verse (nog niet gereleasede) Leuvense demo’s.

22u00-22u45: Mushroom Molly (Live)

De winnaars van de Interfacultaire Rockrally van de KULeuven brengen melodieen uit de Leuvense metroppol en ritmes uit de Limburgse jungle waarvan jullie dansgenen beginnen kriebelen.

22u45-23u15: Nieuwe Golven (DJ-set)

Duister.Donker. En dat op plaat geperst. Dat is wat Nieuwe Golven elke dinsdagnacht brengt op onze zender, en wat ze gaan brengen om jullie op te warmen voor…

23u15-00u00: Whispering Sons (Live)

...

00u00-01u00: Sardonis (DJ-set)

We stampen verder de duisternis in met de Bende van Sardonis. Sardonis himself zal het beetje licht dat er nog rest laten pulseren op een mix van dubby house, electro en techno.
Voor wat zou u anders uw dansschoenen aan trekken?!

01u00-02u00: Adalberto (Live)

De labelhoncho van ‘Addicted’ brengt zijn live-set voor de eerste keer naar België. Zijn eigen producties hebben een lekkere Chicago sound en zijn voorzien van coole samples en opzwepende stemmen.

02u00-03u00: Chao Xin (DJ-set)

De nacht afsluiten doen we met een Bendelid van Sardonis. De dj-set van Chao Xin zal gevuld zijn met underground electro afgekruid met een snuif turntablism.

STUKcafé
vr 2 jun 201721:00

ALLEEN NOG TICKETS AAN DE KASSA
€10, cash only


VERGEET JE TICKET NIET! 
Tickets kunnen op de avond zelf niet worden afgeprint, dus geen ticket bij = geen toegang.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief