Uitverkocht: Wolves In The Throne Room + Wolvennest

WOLVES IN THE THRONE ROOM - "Born From The Serpent's Eye" (Official Music Video)

Uitverkocht: Wolves In The Throne Room + Wolvennest

Dit concert is uitverkocht. Er worden geen tickets verkocht aan de deur.


TIMING
20:00 doors
20:15 Wolvennest 
21:15 Wolves In The Throne Room 

Wolves In The Throne Room, de Amerikaanse blackmetalband uit Olympia, Washington werd opgericht in 2003. Met hun unieke mix van black metal, doom, ambient en dark folk geven ze een hele nieuwe schwung aan het genre. Hun muziek zien ze aan een ode aan de onstuimige natuur van het Amerikaanse Noordwesten. 
Hun eerste studioalbum, Diadem of 12 stars (2006) is een baanbrekende klassieker in de Black Metal, badend in melancholie en een Cascadische psychedelische sfeer.

Sindsdien zijn Wolves In The Throne Room een van de meest gewaardeerde en grootste bands in het extreme muziekgenre. De luisteraar wordt overstelpt door kristalfijne metalriffs en rituele gezangen over eindeloze regenbuien over oeroude cederbossen. Hun muziek is een deuropening naar mythische landschappen, magie en dromen.

Met hun nieuwe album Thrice Woven maken ze een glorieuze terugkeer naar de brandende woede die zij alleen kunnen creëren. Op de openingstrack hoor je alvast de klaagzang van het Zweedse elfje Anna Von Hausswolff. Ook Steve Von Til (Neurosis) deed zijn bijdrage op de plaat.


        

De Belgische band Wolvennest of WLVNNST is 70s krautrock met 90s Noorse black metal. Een amalgaam van hypnotische klanken, soundscapes, synths en donkere, hypnotische, ambient en vocals uitgesmeerd over een enge maar filmische drone-scape. 

STUK Labozaal
do 14 dec 201720:00

UITVERKOCHT

TIMING
20:00 doors
20:15 Wolvennest
21:15 Wolves In The Throne Room 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief