Workshop Off the wall in het kader van RATS (12+)

© Clara Hermans

Workshop Off the wall in het kader van RATS (12+)

Ben je +12 en gepassioneerd door urban en/of hedendaagse dans? Laat je dan onderdompelen in deze unieke workshop die hiphop confronteert met hedendaagse dans. De choreografen nemen je mee door de verschillende danswerelden en dagen je uit om nieuwe bewegingen onder de knie te krijgen. Je gaat samen op zoek om je eigen skills te overtreffen. Dit is dé kans om je grenzen te verleggen.

Koen Horsten, beter gekend als ‘Little’, leerde breakdance in 2005. Hij begon te dansen in Bornem waar de breakdance scene bijna niet bestond. Leergierig als hij is reisde hij door verschillende steden en leerde zo veel van diverse b-boys. Zijn stijl als danser en docent is dan ook deels bepaald geweest door die diverse invloeden. Zijn opleiding LO en management inspireerde hem om een goed gestructureerde en georganiseerde manier van lesgeven te ontwikkelen. Sinds 2010 reist Little internationaal om deel te nemen aan battles samen met zijn crew “Local Legendz” (Raw Circles, Unbreakable, Eurobattle, Soul on Top, Hip Hop Connection, Duelo en el Desierto en LCB). Daarnaast maakte hij tot begin dit jaar ook deel uit van het organisatieteam Straatrijk en BURn Leuven (DansBAar, Unbreakable, Half Oogst).


Jenna Jalonen, de volwassen danseres van de dansvoorstelling RATS, begon op heel jonge leeftijd te turnen, maar koos uiteindelijk voor klassiek ballet. Op haar tiende mocht ze beginnen aan de Nationale Balletschool in Helsinki en in 2011 studeerde ze af als ballerina aan de Hongaarse Dansacademie in Boedapest. Daarna bleef ze nog vier jaar in Boedapest om zich te verdiepen in hedendaagse dans. Op dit moment is Brussel haar uitvalsbasis. Het is voor Jenna vanzelfsprekend om de meest uiteenlopende bewegingsvormen in haar werk te integreren: van acrobatie over parkour tot martial arts en partnerwerk. Als freelance danser en choreograaf werkt ze voor verschillende internationale gezelschappen, o.a.Theater Bremen/Unusual Symptoms en Notch Company/Oriane Varak.

STUK Ensemblezaal
wo 22 nov 201714:00 - 17:00

GRATIS 
Inschrijvingen via deze link

Voertaal: Nederlands & Engels
Ervaring met urban of hedendaagse dans vereist

Workshop bij de voorstelling RATS

Schrijf je in op onze nieuwsbrief