vernieuwing STUKCafé & Onthaal

Home » vernieuwing STUKCafé & Onthaal

vernieuwing STUKCafé & Onthaal

Ecologie voorop in vernieuwd STUKcafé en STUK Onthaal

Na de zomer van 2012 ging het Stukcafé weer open, met een volledig vernieuwde, energiezuinige verlichting als grootste extra troef. Ook het STUK Onthaal zit sindsdien in een nieuw kleedje, en huist nu terug op zijn vertrouwde plek. 

nieuw+cafe.jpg

STUKcafé: even gezellig, 7 keer zuiniger
Tijdens de zomermaanden van 2012 werd het STUKcafé niet alleen voorzien van een nieuwe frisse kleur maar werden er bovenal ecologische en energiebesparende ingrepen gedaan. Vanaf nu kan je onder een hemel van vernieuwende en vooruitstrevende ledverlichting terug genieten van het STUKcafé. Daardoor zal het dagelijks verbruik zeven keer lager liggen.

Nieuw STUK Onthaal op vertrouwde locatie

nieuw+onthaal1.jpgOok het STUK Onthaal kreeg tijdens de zomer een grondige facelift. Architect en ontwerper Vittorio Simoni ontwierp op maat van STUK een nieuw onthaal dat meer aandacht geeft aan de informatienoden van het publiek. Ook daar werd gekozen voor de energievriendelijke ledverlichting.

Omdat STUK niet enkel een hart heeft voor kunst maar ook voor de medemens en het milieu, probeert het daar waar mogelijk te kiezen voor milieuvriendelijke oplossingen. Daarnaast zetelt STUK, als culturele vertegenwoordiger, ook in de G20 van Leuven Klimaatneutraal 2030. Dit is de kerngroep van belangrijke Leuvense vertegenwoordigers die Leuven tegen 2030 volledig klimaatneutraal proberen te krijgen.

Klik hier voor een overzicht van de openingsuren van STUKcafé en STUK Onthaal.