STUK heropent beetje bij beetje

We hebben jullie veel te lang moeten missen, maar na maanden zonder voorstellingen, volle zalen en gezellige café-avonden is er eindelijk zicht op beterschap. Vanaf 8 mei heropenen we stilaan weer wat deuren, uiteraard helemaal in overeenstemming met de geldende COVID-maatregelen. Zo zijn er in mei weer enkele concerten, performances en dansvoorstellingen in open lucht, voor een klein publiek. Ook de expowerking loopt door, met onder meer de Showcase Emerging Sound, en in juni uiteraard ons jaarlijks festival Artefact : Wired for Empathy, met een gratis expo, concerten, performances, lezingen en meer.

STUK Onthaal heropent op 7 juni, STUKcafé heropent op 9 juni. De openingsuren van het Onthaal vind je hier, voor STUKcafé en de praktische afspraken daar kan je hier terecht.

De rest van onze ploeg werkt zoveel mogelijk van thuis uit, en is vooral via mail bereikbaar. Zaalverhuur en het gebruik van repetitiepaviljoenen is opgeschort tot augustus.

Achter de schermen lopen de artistieke residenties wel nog door - uiteraard met respect voor de geldende coronamaatregelen - zodat we onze artiesten op die manier toch nog wat kunnen ondersteunen. En we duimen allemaal dat we jullie volgend seizoen weer kunnen ontvangen als vanouds, te beginnen met STUK START op 16 en 17 september.

Hou het ondertussen veilig, en zorg voor elkaar.

De STUKploeg.