STUK sluit tot 13 december

STUK is solidair met al wie getroffen is door COVID-19, en dus doen we er alles aan om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Daarom sluiten we met onmiddellijke ingang de deuren: we zetten alle publieke activiteiten stop van 28 oktober tot 13 december. Dat is opnieuw een zware dobber voor artiesten, publiek en ploeg, maar we doen dit voor elkaar.

Van woensdag 28 oktober tot zondag 13 december gaat STUK dus dicht: geen voorstellingen of najaarsexpo’s, geen filmvertoningen in Cinema ZED, geen zaalverhuur of gebruik van de repetitiepaviljoenen. Festivals als Rode Hond en Playground krijgen dus geen editie 2020. Net als bij de eerste annuleringsgolf in het voorjaar, kunnen tickets worden terugbetaald, of je kan het bedrag omzetten in een waardebon of schenken aan ons steunfonds voor artiesten. Ticketkopers worden daarover rechtstreeks gecontacteerd.
Achter de schermen lopen de artistieke residenties wel nog door - uiteraard met respect voor de geldende coronamaatregelen - zodat we onze artiesten op die manier toch nog wat kunnen ondersteunen.

Wat daarna? Dat weten we uiteraard zelf nog niet. We volgen de evolutie van het virus en de beslissingen errond nauw op, en we communiceren zo snel mogelijk over wat er (al dan niet) gebeurt na 13 december.

Hou het ondertussen veilig, en zorg voor elkaar.

De STUKploeg.

Geannuleerde voorstellingen

28 & 29.10 Granvat / Bert & Stijn Cools
30.10 INUIT presenteert Peenoise
5 - 8.11 Rode Hond
5.11 Auditorium 20-21 : Bura Urbanism
9.11 De Spreekbeurt
10 & 11.11 Straatrijk & Collective Dope / Jenna Jalonen
13.11 Filmconcert Ghost Tropic
19 - 22.11 Playground Festival

Expo Mircea Cantor
Expo Siemen Van Gaubergen