Repetitieruimte / DOKA

STUK beschikt over een donkere kamer voor analoge fotografie, en enkele kleine repetitiepaviljoenen voor piano, zang, drum, ... (geen dans).

Om de verspreiding van het coronavirus te beperken, worden de Paviljoenen en de donkere kamer niet meer gebruikt tot minstens 26 juli.

REPETITIEPAVILJOENEN


STUK beschikt over 3 geluiddichte repetitiepaviljoenen van ongeveer 9 m². De paviljoenen zijn geschikt voor muziekrepetities, niet voor dansrepetities. In paviljoen 1 staat een drumstel (neem zelf je drumstokken mee), paviljoen 2 is helemaal leeg en in paviljoen 5 staat een piano. Er is geen opslagruimte voor materiaal of instrumenten voorzien. Het gebruik van die paviljoenen is in principe gratis, maar een geldige STUKkaart of KU Leuven Cultuurkaart is wel verplicht. Huren kan voor een blok van maximum 2 uur tijdens de openingsuren van STUK Onthaal, en maximaal 1 week op voorhand.

DONKERE KAMER


STUK beschikt over een goed uitgeruste donkere kamer voor analoge fotografie. Er zijn 2 vergroters beschikbaar, waarmee zowel kleinbeeld als middenformaat ontwikkeld kan worden. Er zijn voldoende ontwikkelbaden, een spoeltafel, trechters en maatbekers. Ook enkele ontwikkelspoelen en materiaal om foto’s te drogen zijn aanwezig. Lichtgevoelig papier, ontwikkelaar, fixator en andere producten moet men zelf voorzien. Je kan de donkere kamer gratis huren voor een sessie van 4 uur, maar een STUKkaart of KU Leuven Cultuurkaart is wel verplicht.