Other

Koers in STUK - WK wielrennen 2021

Een volksfeest voor elke wielerfan en iedereen die houdt van STUKgezelligheid. Volg het WK wielrennen voor de elite vrouwen en mannen op groot en reuzengroot scherm, dompel je onder in ons mini-WK-dorp (inclusief pensen en pintjes) en strek de dansbenen op de tonen van enkele lokale helden!

PROGRAMMA

Geen WK wielrennen

Zaterdag 25 september 2021
11u45: deuren open (café + binnenplein)12u20: start elite vrouwen (uitzending op groot scherm en in het café) 16u45: verwachte aankomst 17u-2u: dj sets in het café: Ava Eva, Preach. & Exalt 2u: deuren toe
Zondag 26 september 2021
9u45: deuren open (café + binnenplein)10u20: start elite mannen (uitzendingen op groot scherm en in het café)17u: verwachte aankomst 17u15-00u: dj sets in het café: Tweedehands & TBA 2u: deuren toe
Catering:
A) Worst, worst en nog is worst! Had ik al worst gezegd? = worstenkraam
Het keukenteam voorziet een gepimpte versie van een klassiek broodje worst. Met worst van lokale partners: vlees Hoeveslagerij Ten Halve (Herent) en vegan 't Kraaiennest (Kortrijk-Dutsel).
1) Worst (vlees) 2) Gentle Classic (vegan chipolata)3) Red Moon (vegan chorizo)4) Summer Vibe (vegan merguez)5) Black Hulk (vegan zwarte pens)6) White Pippin' (vegan witte pens)
- Huisgemaakte sauzen: veganaise, paprikanaise, tartaar, pickles, ketchup (curry/tomaat) & hot sauce. Mosterd De Ster (Lubbeek) - Slaatje (ijsbergsla, komkommer, tomaat, witte/rode kool,...)
B) Buitentoog met een selectie van STUKcafé-aanbod
Praktisch:
A) Verkeer
Verkeersmaatregelen Stad Leuven: specifiek voor STUK
- Inkom via onthaal* en Schapenstraat- Fietsers: ingang via Schapenstraat (geen fietsenparking vooraan) - Voetgangers: ingang voornamelijk via Schapenstraat, Naamsestraat mogelijk: oversteekplaats ter hoogte van Tiensevest, Charles Deberiotstraat en Hendrik Consciencestraat- Auto: niet mogelijk
Naamsestraat moeilijk bereikbaar*
B) Corona
- Covid-safe event: toegangscontrole langs weerszijden (regels zie STUK START 2021)

Zaterdag 25 september
11:45 deuren open (café + binnenplein)
12:20 start elite vrouwen (uitzending op groot scherm en in het café)
16:45 verwachte aankomst
17:00 dj-sets in het café: Ava Eva, Preach. & Exalt
2:00 einde


Zondag 26 september

9:45 deuren open (café + binnenplein)
10:20 start elite mannen (uitzendingen op groot scherm en in het café)
17:00 verwachte aankomst
17:15 dj-sets in STUKcafé: Tweedehands & TBA
2:00 einde

ETEN & DRINKEN


Geen wielerfeest zonder pintjes en pensen - maar wel met een heerlijke twist. Onze chefs zorgen voor zes variaties op het klassieke broodje worst (vlees of vegan), samen met lokale partners Hoeveslagerij Ten Halve (Herent) en 't Kraaiennest (Kortrijk-Dutsel). De perfecte bodem voor een heerlijke selectie bieren uit het STUKcafé-aanbod, waar je zowel binnen van kan genieten als aan onze buitentoog.

PRAKTISCH

• Je kan STUK binnen via de Schapenstraat en via de Naamsestraat (ingang Onthaal). Opgelet: de Naamsestraat ligt op het parcours en is dus alleen te voet bereikbaar. Er zijn slechts enkele oversteekplaatsen: ter hoogte van de Charles Deberiotstraat, Hendrik Consciencestraat en de Tervuursevest.
• Het volledige parcours is op zaterdag en zondag afgesloten voor het verkeer. Als je met de fiets komt, gebruik dan de ingang Schapenstraat, want alleen daar is een fietsenparking.
• Je vindt een overzicht van alle verkeersmaatregelen via de website van de Stad Leuven.

Sat 25 Sep 2021 11:45
Sun 26 Sep 2021 9:45

Locatie

STUK Binnenplein