Geluid   /   Concert   /   Nightlife

AF20 Artefact Night: Casual Gabberz + Hantrax + Phillip Jondo & more

Labozaal (Casual Gabberz, Hantrax & Rumours) : UITVERKOCHT
clubSTUK (Phillip Jondo, Mika Oki, Slagwerk) : VVK UITVERKOCHT (last tickets at the door)

Ecstasy, gabber & beyond: Artefact Night viert de verbindende kracht van geluid met een verpletterende line-up vol high energy & high tempo.

Labozaal - SOLD OUT

20:00 doors
20:30-21:15 Rumours
21:30-22:15 Hantrax plays Paroxysm / installation by Arocha - Schraenen
22:30-23:30 Casual Gabberz

ClubSTUK - STUKcafé - PRESALE SOLD OUT

23:00 doors
23:00-01:00 Slagwerk DJ’s
01:00-03:00 Phillip Jondo
03:00-05:00 Mika Oki
05:00 end

After 23:00: IN = IN / OUT = OUT (NO RE-ENTRY)

Ecstasy, gabber & beyond: geïnspireerd door het Artefact-thema ‘Alone Together’ focust Artefact Night op twee verbindende muziekgenres bij uitstek: gabber en trance. Niet dat we terug naar de nineties gaan, maar vele hybride elektronica-artiesten laten zich vandaag inspireren door deze extatische dancefloor euphoria. Verwacht dus een avond vol high energy & high tempo.

Het programma in STUK Labozaal opent met twee Belgische artiesten: het deels Leuvense emo-rave kwartet Rumours komt hun nieuwe EP How Many Roses voorstellen, een duistere verzameling van sjamanistische roffels en sentimentele vocals. Hantrax, a.k.a. de prins van de Antwerpse underground, tovert de Labozaal dan weer om in een futuristische concert-installatie met spiegels, laserhandschoenen en gastmuzikanten. Zijn nieuwe album Paroxysm is een fictieve soundtrack voor een nachtelijke taxirit, vol new wave, experimentele rave en elektronische metal. Ten slotte komt het Franse stampcollectief Casual Gabberz bewijzen waarom zij één van de meest populaire voortrekkers zijn van de neo-gabber beweging. Hun explosieve DJ-sets maken komaf met hokjesdenken en laten een diepe indruk na. In december releasen de Gabberz hun nieuwe plaat Until We Come.

De rave gaat verder met een wervelende ClubSTUK in STUKcafé. Opener is Slagwerk, het Brusselse collectief en label dat gekend is voor hun gewaagde kruisbestuiving tussen deconstructed clubmuziek, spirituele ambient en glossy post-internet cultuur. Als resident van Salon des Amateurs en NTS Radio is Phillip Jondo dan weer één van de meest talentvolle DJ’s uit Duitsland. Zijn sets variëren van trage hypnotische percussie tot 140 BPM booty bass - onconventioneel maar altijd naar de noden van de dansvloer. Afsluiten doet de veelzijdige Brusselse DJ, producer en mediakunstenaar Mika Oki, die in haar sets een voorliefde toont voor UK-genres als drum and bass, garage en grime.

za 22 feb 2020 20:00 - zo 23 feb 2020 5:00

Locatie

STUK Labozaal + STUKcafé

Bijkomende info

De voorverkoop is uitverkocht.
Voor Labozaal zijn geen extra tickets beschikbaar, voor clubSTUK in STUKcafé worden de laatste tickets vanaf 23:00 verkocht aan de deur.

NA 23:00 : IN = IN • OUT = OUT
no re-entry


clubSTUK ONLY
Kassa €8

Tags

artefact