Tickets

Bestel online je abonnement of losse tickets. Je krijgt je tickets meteen (na betaling) in je mail en kan ze uitprinten of digitaal bewaren. Betalen kan via Bancontact, VISA, Mastercard of een overschrijving.

STUK-CADEAUBON

Zoek je nog een geschikt cadeau? Geef dan een portie dans, beeld & geluid cadeau in de vorm van een STUK-cadeaubon.

• Het bedrag kies je zelf, tussen €5 en €250.
• De bon is geldig voor alle aankopen op onze site, niet in STUKcafé of voor films van Cinema ZED.

DANS 23-24

ABONNEMENT 23-24

abonnement = reductieprijs + STUKkaart 23-24
Kies minstens 5 (betalende) voorstellingen en je koopt je tickets aan reductieprijs nl. € 4 per voorstelling goedkoper dan de basisprijs. Daarbovenop krijg je een persoonlijke STUKkaart gratis, waarmee je voor alle STUK-activiteiten voor het lopende seizoen 23-24 (voorstellingen, concerten ...) tickets aan reductietarief kan kopen.
Ga naar stuk.be/dans en kies 'abonnement' om je abonnement samen te stellen.

LOSSE TICKETS

Ga naar de pagina van de voorstelling (die je kan bereiken via het programma of via de kalender) en klik op TICKETS. Volg de instructies op het scherm.

TICKETS RESERVEREN

STUK Onthaal is bereikbaar op +32 (0)16 14 66 80 en staat tijdens de kantooruren klaar om al je vragen te beantwoorden (ma — vr 10:00 - 13:00, 14:00 - 17:30 & 19:00 - 21:00, za — zo & feestdagen 30' voor elke filmvertoning). Tickets reserveren doe je bij voorkeur via de site of via mail.

Stuur een mailtje naar ticket@stuk.be met de vermelding van de specifieke voorstelling, de datum en het aantal personen. De reservatie is enkel geldig wanneer je een bevestigingsmail krijgt waarin ook wordt uitgelegd hoe je kan betalen.

UITPAS MET KANSENTARIEF

Heb je een UiTpas met kansentarief en wens je tickets te bestellen, dan kan dat rechtstreeks op de pagina van het evenement waarvoor je tickets wil. Klik rechts op de zwarte knop 'TICKETS', selecteer 'UiTPAS kansentarief' en vul je UiTpas-nummer in. Je kan ook een mail sturen naar ticket@stuk.be met vermelding van de voorstelling, de datum en je UiTpas-nummer. Breng zeker je UITpas mee als je je tickets ophaalt aan de balie. Die hebben we nodig om de tickets te registreren.

ANDERE REDUCTIES

STUKKAART / CULTUURKAART KU LEUVEN

KOOP NU JE STUKKAART ONLINE
Met de STUKkaart krijg je korting op zowat alles wat STUK organiseert. Ze kost vanaf nu amper €8 en is al na 2 voorstellingen terugverdiend. De STUKkaart is één jaar geldig en is persoonlijk (en moet dus getoond worden om korting te krijgen). Om van de reductieprijs te genieten moet je STUKkaart geldig zijn op het moment dat je betaalt.

LET OP: de STUKkaart is strikt persoonlijk, op naam van wie ze bestelt.

Wil je een kaart kopen voor jezelf en een kaart voor je partner? Dan moet je dat voorlopig met 2 verschillende bestellingen doen.

Studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en Luca School of Arts Campus Lemmens kunnen bij de inschrijvingen intekenen voor een Cultuurkaart, die gelijkgesteld is aan de STUKkaart. Zowel met een STUKkaart als een Cultuurkaart kan je aan STUK Onthaal of online tickets kopen aan reductieprijs.

-19 JAAR

Ook dit seizoen kan wie 18 of jonger is voordelig naar STUK. Op die manier wil STUK het comfortabeler maken voor de cultuurminnende scholier om naar STUK te komen. Op vertoon van je identiteitskaart aan het STUK Onthaal krijg je je tickets aan gereduceerde prijs.

SCHOLEN

Schoolgroepen (vanaf 10 leerlingen) genieten een bijzondere reductie maar kunnen maximum 20% van de totale zaalcapaciteit innemen. Meer info via het STUK Onthaal. Het aanbod wordt verzameld op schoolmetcultuur.be. Wens je een voorstel op maat, dan kan je met je vraag terecht op ticket@stuk.be.

SECTORPAS OKO

Op vertoon van de sectorpas van oKo seizoen 23-24, krijg je ook tickets aan de reductieprijs.

BEGELEIDERS

Begeleider voor mensen met een handicap mogen gratis mee naar voorstellingen in STUK. De tickets voor de begeleider zijn enkel verkrijgbaar aan STUK Onthaal, in combinatie met een betalend ticket.

PRAKTISCH

TICKETS ANNULEREN

Tickets worden alleen terugbetaald wanneer een voorstelling afgelast wordt. Tickets ruilen kan wel, maar enkel voor dezelfde voorstelling op een andere datum. Hiervoor moet je de te ruilen ticket(s) meebrengen.

WACHTLIJSTEN

STUK werkt met twee soorten wachtlijsten voor voorstellingen in STUK.

  • In de loop van het seizoen komen soms kaarten vrij voor uitverkochte voorstellingen. Je kan je inschrijven op de wachtlijst op de pagina van de voorstelling in kwestie (via www.stuk.be). Zodra er plaatsen vrijkomen, ben jij als eerste op de hoogte.
  • Als je geen ticket hebt kunnen bemachtigen via die wachtlijst, kan je het altijd nog (opnieuw) proberen via de avond-wachtlijst. Op de avond zelf zijn er soms lege zitjes (bijvoorbeeld van mensen die onverwachts niet komen opdagen), die we opvullen met een 'laissez-passer' - een last-minute kaartje aan reductieprijs. Aanmelden voor die nieuwe wachtlijst kan vanaf 19:30 bij STUK Onthaal (ter plaatse, of telefonisch via 016 14 66 80). Tien minuten voor aanvang worden de laissez-passers verkocht, volgens volgorde van aanmelden. Je hebt geen garantie op een plaats, maar het is het proberen waard.

LAATKOMERS

Voorstellingen beginnen in de regel stipt. Laatkomers kunnen jammer genoeg niet meer toegelaten worden - voor een optimale ervaring voor publiek en artiesten vinden de voorstellingen plaats met gesloten deuren. Ongebruikte tickets worden niet terugbetaald.

BEGELEIDING VAN MINDERJARIGE BEZOEKERS

Kinderen onder 12 jaar dienen steeds begeleid te worden door één of meerdere volwassenen. Groepen kinderen onder 7 jaar dienen begeleid te worden door minimaal 1 begeleider/ster per 10 kinderen. Groepen kinderen onder 12 jaar door minimaal 1 begeleider/ster per 15 kinderen. De avondverantwoordelijke heeft het recht de toegang tot de zaal te ontzeggen indien geen of onvoldoende begeleiding.

HERROEPINGSRECHT

Volgens de Belgische wetgeving van verkoop op afstand geldt het herroepingsrecht niet bij de aankoop van tickets voor culturele activiteiten.

Over het algemeen heeft de klant het recht om goederen terug te zenden en binnen de 14 dagen nadat hij/zij de handelaar op de hoogte heeft gebracht van zijn/haar beslissing om de overeenkomst te herroepen. Uitzonderingen op die regel bestaan voor situaties waarvoor een herroepingsrecht ongeschikt is, gezien bijvoorbeeld de aard van bepaalde goederen en diensten. Daaronder vallen onder meer:

- bepaalde diensten waar het afsluiten van de overeenkomst het vrijhouden van een bepaalde capaciteit impliceert die, in geval een herroepingsrecht zou worden uitgeoefend, voor de handelaar moeilijk zou kunnen worden ingevuld (vb. reservaties gemaakt in hotels, of bij culturele en sportevenementen).

Info & tickets
T 016 14 66 80 | www.stuk.be | ticket@stuk.be

Adresgegevens publiek: je adresgegevens worden opgenomen in het adressenbestand van Kunstencentrum STUK. Dit adressenbestand kan worden gebruikt door de structurele sponsors van Kunstencentrum STUK. Als je dat niet wenst, laat het ons dan weten. Je hebt inzage- en correctierecht conform de wet op de privacy van 8/12/1992.

Opgelet: voor tickets voor Cinema ZED geldt het ticketreglement van Cinema ZED.