STUKcafé

© Joeri Thiry

STUK IS GESLOTEN TOT 18 APRIL 2021

Op de heropening van STUKcafé en de heropstart van onze reguliere werking is het nog eventjes wachten. Tot 18 april, het einde van de paasvakantie, zijn er geen publieke activiteiten (behalve de expowerking), en ook STUKcafé blijft minstens tot dan gesloten.

De STUKploeg werkt van thuis uit, en is dus niet bereikbaar via telefoon, wel via e-mail. Het STUKgebouw is enkel toegankelijk tijdens de openingsuren van de expo. STUK Onthaal, STUKcafé zijn dicht en de repetitiepaviljoenen zijn tijdelijk buiten gebruik.

OPENINGSUREN

Reguliere openingsuren
ma - vr 11:00 - 23:00 (last call 22:30)
lunch 12:00 - 14:00
dinner 18:00 - 20:30

za - zo 14:00 - 23:00 (last call 22:30)
dinner 18:00 - 20:30

STUKcafé is een ‘grand café’ dat als onderdeel van STUK - Huis voor Dans, Beeld en Geluid gelegen is in het centrum van Leuven (Naamsestraat 96).

DRANKEN

STUKcafé kiest voor een uitgebreid gamma Belgische bieren, originele frisdranken met extra aandacht voor gezonde en milieubewuste producten.

FOODBAR

LUNCH

STUKcafé serveert een heerlijke gezonde lunch van maandag tot vrijdag tussen 12.00-14.00. Geniet van een overwegend vegetarisch, modern en seizoensgebonden buffet - frisse salades, warme gerechten, overheerlijk vers brood: altijd een mix van wisselende creatieve gerechten.

Daarnaast voorzien we telkens 2 verschillende dagsoepen met brood voor zij die houden van een kleine snelle hap. Doorlopend van maandag-vrijdag: 12.00-20u30 en zaterdag-zondag 14.00-20.30.

DINER

's Avonds kan je er elke dag tussen 18:00 en 20:30 terecht voor een verse spaghetti (veggie) bolognaise of pesto en een chili con/sin carne.

*Er zijn steeds vegetarische, veganistische en glutenvrije alternatieven.

EVENEMENTEN

Als onderdeel van STUK is STUKcafé steeds in beweging, van gratis jazzconcerten - Jazz Op Zondag tot caféoptredens en dj-sets. Je vindt hier een overzicht van de STUKcafé-activiteiten - wil je op de hoogte blijven van onze events volg dan zeker onze facebookpagina: www.facebook.com/Stukcafe

Tijdens de openingsuren kan je bij ons terecht voor een kleine receptie, drink of babyborrel. Dit gebeurt steeds in onderling overleg en afhankelijk van de STUK-programmatie.

Je kan slechts op een beperkt aantal momenten het STUKcafé privé afhuren. Meer info

EXTRA’S

Gratis Wifi, rolstoeltoegankelijk, gratis gezelschapspelen, geschikt voor grote groepen, magazines & kranten.

BETAALMOGELIJKHEDEN

Bancontact, Visa, Payconiq

CONTACT

stukcafe[at]stuk.be