STUKcafé

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, volgt STUK de maatregelen van de federale overheid. STUKcafé blijft gesloten tot september - ondanks de versoepeling van de maatregelen op 8 juni is het niet haalbaar om jullie in ideale omstandigheden te verwelkomen. Ook alle geplande voorstellingen, concerten en evenementen voor het seizoen 19-20 zijn geannuleerd.

STUK volgt de maatregelen van de federale overheid. Meer informatie over de maatregelen vind je hier.

STUKcafé is een ‘grand café’ dat als onderdeel van STUK - Huis voor Dans, Beeld en Geluid gelegen is in het centrum van Leuven (Naamsestraat 96).

© Joeri Thiry

OPENINGSUREN


Normale openingsuren tijdens het seizoen:

ma - vr 11:00 - 2:00
za - zo 14:00 - 2:00


CONTACT

stukcafe[at]stuk.be


DRANKEN

STUKcafé kiest voor een uitgebreid gamma Belgische bieren, originele frisdranken met extra aandacht voor gezonde en milieubewuste producten.

FOODBAR

LUNCH

STUKcafé serveert een heerlijke gezonde lunch van maandag tot vrijdag tussen 12.00-14.00. Geniet van een overwegend vegetarisch, modern en seizoensgebonden buffet - frisse salades, warme gerechten, overheerlijk vers brood: altijd een mix van wisselende creatieve gerechten.

Daarnaast voorzien we telkens 2 verschillende dagsoepen met brood voor zij die houden van een kleine snelle hap. Doorlopend van maandag-vrijdag: 12.00-20u30 en zaterdag-zondag 14.00-20.30.

DINER

's Avonds kan je er elke dag tussen 18:00 en 20:30 terecht voor een verse spaghetti (veggie) bolognaise of pesto en een chili con/sin carne.

*Er zijn steeds vegetarische, veganistische en glutenvrije alternatieven.

HET GROOTSTE DINER TER WERELD

STUKcafé doet in februari mee met Het grootste diner ter wereld, een actie van Rikolto (de nieuwe naam van Vredeseilanden), De Standaard en EOS Tracé.

Waarom?
Omdat we de wereld kúnnen veranderen met lekker eten. Met zoveel mogelijk mensen, op zoveel mogelijk plekken. In STUKcafé kan je elke maandag van februari aanschuiven aan onze Rikolto-tafel: we bieden een lunch aan voor 5 personen, jij komt lekker eten en geeft een vrije gift - die integraal naar Rikolto gaat. Reserveren kan via de knop hieronder, meer info over de actie vind je hier.

EVENEMENTEN

Als onderdeel van STUK is STUKcafé steeds in beweging, van gratis jazzconcerten - Jazz Op Zondag tot caféoptredens en dj-sets. Je vindt hier een overzicht van de STUKcafé-activiteiten - wil je op de hoogte blijven van onze events volg dan zeker onze facebookpagina: www.facebook.com/Stukcafe

Tijdens de openingsuren kan je bij ons terecht voor een kleine receptie, drink of babyborrel. Dit gebeurt steeds in onderling overleg en afhankelijk van de STUK-programmatie.

Je kan slechts op een beperkt aantal momenten het STUKcafé privé afhuren. Meer info

EXTRA’S

Gratis Wifi, rolstoeltoegankelijk, gratis gezelschapspelen, geschikt voor grote groepen, magazines & kranten,

BETAALMOGELIJKHEDEN

Cash, Bancontact, Visa, Payconiq