© Els Van Bosbeke
Te gast

Allez, Chantez!

Van 19 tot 26 september vindt het WK Wielrennen plaats in ons land. Leuven is de aankomstplaats van de 5 wegritten, tussen 23 en 26 september.
Het centrum van Leuven, inclusief STUK, is in die periode moeilijk bereikbaar - vermijd de auto en kom zoveel mogelijk te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer.
Welke zones op welk moment (niet) bereikbaar zijn vind je via de website van de Stad Leuven.

Samen zingen maakt gelukkig! STUKcafé laat de energie stromen met een luidkeelse zangsessie onder begeleiding van een zangcoach. Geen ervaring, talent of voorkennis vereist, iedereen is welkom. Je hebt genoeg aan je zangboekje en je enthousiasme.

Verwacht een zorgeloze, verbindende trip doorheen de muziekgeschiedenis: van Madonna en Beyoncé tot Kendrick Lamar en Bart Kaëll…

Vermoeide stembanden kunnen ter plekke gesmeerd worden met een uitgebreid gamma aan originele frisdranken, Belgische bieren en lekkere wijnen.

Praktisch

Bij aankomst krijg je een boekje met de liedteksten. Reserveren is niet nodig. Repeteren ook niet.

Nog niet uitgezongen?

Deze sessie wordt georganiseerd door de Leuvense zangwerking van Allez, Chantez! i.s.m. Riso Vlaams-Brabant vzw. Er staan 9 gratis zangsessies (in Leuven en Gent) op het programma en 1 betalende: in februari 2020 zamelt Allez Chantez tijdens een benefiet sessie alle fondsen in voor de werkingskosten van een volgend zangjaar.

ma 20 sep 2021 20:00
ma 18 okt 2021 20:00
wo 3 nov 2021 20:00

Locatie

STUKcafé

Prijs

GRATIS zonder reservatie