© Els Van Bosbeke
Te gast

Allez, Chantez!

COVID SAFE TICKET

Vanaf maandag 1 november moet u een Covid Safe Ticket kunnen voorleggen om STUKcafé te betreden - STUK volgt daarmee de maatregelen van de federale overheid na het overlegcomité van dinsdag 26 oktober. Eenmaal u in STUKcafé bent, zijn mondmaskers of afstand houden niet verplicht.

Meer info over de COVID-afspraken in STUK vindt u hier of via de link hieronder.

Samen zingen maakt gelukkig! STUKcafé laat de energie stromen met een luidkeelse zangsessie onder begeleiding van een zangcoach. Geen ervaring, talent of voorkennis vereist, iedereen is welkom. Je hebt genoeg aan je zangboekje en je enthousiasme.

Verwacht een zorgeloze, verbindende trip doorheen de muziekgeschiedenis: van Madonna en Beyoncé tot Kendrick Lamar en Bart Kaëll…

Vermoeide stembanden kunnen ter plekke gesmeerd worden met een uitgebreid gamma aan originele frisdranken, Belgische bieren en lekkere wijnen.

Praktisch

Bij aankomst krijg je een boekje met de liedteksten. Reserveren is niet nodig. Repeteren ook niet.

Nog niet uitgezongen?

Deze sessie wordt georganiseerd door de Leuvense zangwerking van Allez, Chantez! i.s.m. Riso Vlaams-Brabant vzw. Er staan 9 gratis zangsessies (in Leuven en Gent) op het programma en 1 betalende: in februari 2020 zamelt Allez Chantez tijdens een benefiet sessie alle fondsen in voor de werkingskosten van een volgend zangjaar.

ma 20 sep 2021 20:00
ma 18 okt 2021 20:00
wo 3 nov 2021 20:00

Locatie

STUKcafé

Prijs

GRATIS zonder reservatie