© Boris Bruegel
Dans
Alumni 2021 Bachelor Dans Koninklijk Conservatorium Antwerpen

Another Sacre • Studio STUK

In Another Sacre leven twaalf jonge dansers zich uit op Stravinsky's beroemde compositie Le Sacre du Printemps. Na een jaar opsluiting in hoofd en lijf, nodigden Alain Platel en Bérengère Bodin hen uit om de guilty pleasures uit hun persoonlijke dansgeschiedenis op de muziek los te laten: house, crump, tango, ballet, folklore,... Ze dansen met één doel: samen vibreren. Alles wat hun liefde voor de dans heeft gevoed, verwerken ze - ook datgene waarvan ze dachten het te moeten afleren.

Studio STUK
Dans, Beeld & Geluid in de iconische Manhattan
i.s.m. De Hoorn

➤ BEREIKBAARHEID: De Manhattan is gelegen aan de Vaart Leuven-Mechelen. / Te voet: 20 min van het station / Met de fiets: fietssnelweg F8 en F3 / Met het openbaar vervoer: Neem buitenringbus 600 tot Engels plein / Met de auto: parking Vaartkom

➤ TOEGANKELIJKHEID: De zaal is toegankelijk voor personen met een rolstoel. Het reguliere sanitair is bereikbaar met een lift. Jammer genoeg is er geen MIVA-toilet.

➤ STUDIO CAFÉ: Ons café is steeds open vanaf 19:30. Kom vroeg, blijf hangen.

➤ SAFER SPACE: Studio STUK streeft er naar een inclusieve plaats te zijn voor iedereen. Wij nemen elke vorm van intimidatie serieus. Spreek gerust een STUK-collega of iemand van de bar aan.

Credits

creatie en dans Isaac Butler, Raphael Damasceno Ferreira de Moura, Agnese Forlani, Martha Gardner, Fyllenia Grigoriou, Marah Haj, Arnau Moreno i Grau, Oscar López Pascual, Valeria Secchi, Hanne Van Driessche, Meron Verbelen, Flora Virag | concept & coaching Alain Platel, Bérengère Bodin | muziek Le Sacre du Printemps, Igor Stravinsky by MusicAeterna – Teodor Currentzis | lichtontwerp & techniek Sylvia Cuyken | Gecreëerd in het kader van de Bachelor Dans 2020-2021 aan AP Hogeschool / Koninklijk Conservatorium Antwerpen
di 1 nov 2022 20:30

Locatie

Manhattan
  • Kolonel Begaultlaan 21
  • 3012 Leuven

Prijs

€ 14/10

Abonnement? Klik hier

Duur

40'