Geluid   /   Concert

Geannuleerd: Audiostories by STUK & Het nieuwstedelijk

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, annuleert STUK alle geplande voorstellingen, concerten en evenementen tot en met 19 april 2020. STUK volgt daarmee de maatregelen van de federale overheid.

TICKETS?

Alle gekochte tickets worden terugbetaald. Alle ticketkopers waarvan we gegevens hebben worden door ons gecontacteerd.

Audiostories is een zondagse luisternamiddag met focus op samenwerking tussen muzikanten en woordkunstenaars. Podcasting, avontuurlijke muziek, radiokunst en theater vinden elkaar in geënsceneerde audiostukken van diverse pluimage. Zo brengt Eva Moeraert de live versie van haar beklijvende succespodcast Waarom met soundscapes van Ansatz Der Maschine. Beloftevolle audiomaker Lucas Derycke en klankentovenaar Gerrit Valckenaers presenteren dan weer de première van een nieuwe voorstelling over stilte, Hangar. Verder zijn er try-outs van The Space Between, a.k.a. het multidisciplinaire trio Katharina Smets (tekst), Inne Eysermans (geluid) en Ingrid Leonard (beeld), en een nieuw project van audiomaker Adriaan Van Aken en STUFF-toetsenist Joris Caluwaerts. Ten slotte vindt de tweede uitreiking plaats van de Klankverbond Audio Award. Een niet te missen namiddag voor audioliefhebbers!

Foto's: Lucas Derycke – Hangar © Katrijn Van Giel & Eva Moeraert - Waarom

PRAKTISCH

Het programma van Audiostories is opgedeeld in twee delen: deel 1 in STUK Labozaal vindt plaats met open deuren, deel 2 in STUK Soetezaal met gesloten deuren. Tussen de delen is er een pauze van 30’ en kan je iets drinken in STUKcafé.

zo 22 mrt 2020 14:00 - 18:00

Locatie

STUK Labozaal