Geluid   /   Nightlife

ClubSTUK: Bjeor / Mafalda / Adi

Een old school clubSTUK met de beste house- en disco-dj’s? Reken maar van yes!

➤ DJ’s
➤ STUKcafé
➤ 00:00 Bjeor / 02:00 Mafalda / 04:00 Adi

• Bjeor

Bjeor is een begrip in de Belgische house scene. Als mede-oprichter van nacht (Stelplaats) en lid van Horst drukte hij zijn stempel op het nachtleven van Leuven en daarbuiten. Als DJ weet hij dan weer vlotjes op te bouwen van opzwepende warm-ups tot extatische piekmomenten. Stuwende ritmes, vergeten hits en toekomstige klassiekers smelten samen tot een tijdloos geluid. Old school STUKcafé vibes!

• Mafalda

De Portugese Mafalda bracht de zon mee naar Londen, waar ze momenteel gebaseerd is. In haar sets combineert ze tropische jazz, soul, r&b en alles tussenin. Ze gelooft sterk in muziek als boodschap van vrede, liefde, eenheid en hoop. Samen met Floating Points richtte ze het reissue-label Melodies International op. Van Dekmantel over Primavera Sound en van Boiler Room tot NTS: overal waar Mafalda passeert, spreken haar groovy sets een breed publiek aan.

• Adi

Adi is een dappere muzikale verkenner die van momenten verhalen maakt. Sinds 2013 is ze voltijds met muziek bezig, en ze staat garant voor een gevarieerde platenkeuze die evenveel mosterd haalt bij haar latin roots als bij klassieke muziek, jazz, soul en psychedelische muziek. Ze is resident bij Funke (Gent), curator en resident voor het Colombiaanse Rio Hostel en heeft radioshows bij Kiosk Radio & EOS. Met haar radioshow ‘Experimental Elevator Music, samen met Unai Trotti, verkent ze diverse soundscapes om ‘het lichaam te ontgrendelen en het hoofd vrij te maken’. In 2021 releasete ze haar eerste album BM14 op het Belgische label Basic Moves. Adi runt ook mee de imprint For Playful Manners, samen met Basic Moves-baas Walrus, en brachten er een split EP op uit. De opvolger van die EP volgde begin dit jaar.

Locatie

STUKcafé