© Tim Evers
Geluid   /   Concert

Geannuleerd: Gratis STUKcafé-concert: Larpie & Quintano + TCBE

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, annuleert STUK alle geplande voorstellingen, concerten en evenementen tot en met 19 april 2020. STUK volgt daarmee de maatregelen van de federale overheid.

De STUKcafé-concerten presenteren beloftevolle Belgische bands met een hoek af, en dat helemaal gratis. Na bands als Tristan, Bombataz, Brik Tu-Tok en Echo Beatty zoomen we in op de Leuvense rap- en trap-scene, met Larpie & Quintano en Top Cash Boys Ent.

Het enigmatisch internet-trap-duo Larpie & Quintano ontstond in 2018 in de krochten van Soundcloud met hun EP Broeders Van De Motocrossclub. Een jaar later verscheen hun debuutalbum Shlartano, een verzameling van bizarre teksten, verknipte trap beats, trashy effecten en melodramatische songwriting. Daarnaast brachten ze solowerk uit en drukten ze hun stempel als grafisch ontwerpers, o.a. voor Slagwerk.

Larpie & Quintano laten zich voor de gelegenheid vergezellen door een ander Leuvens rapcollectief: Top Cash Boys Ent. (TCBE). Voor het eerst slaan de twee gangs de handen in elkaar en vormen ze BisouCash. In STUK brengen ze wat momenteel in de maak is: het eerste Bisoucash album. Be prepared!

wo 1 apr 2020 21:00

Locatie

STUKcafé

Tags

stukcafé