Geluid   /   Concert

Jazz Op Zondag: Gustaf Ljunggren & Emil de Waal • Studio STUK

Deens-Zweedse duo is al jaren een vaste waarde bij Jazz Op Zondag

➤ Zon 9.10 - 19:30 (doors)
➤ Studio Manhattan - Adres: Kolonel Begaultlaan 21, Leuven
➤ Gratis

PROGRAMMA

19:30 doors + bar
20:30 Gustaf Ljunggren & Emil de Waal

+ doorlopende video installatie: Luke Fowler - Patrick

• GUSTAF LJUNGGREN & EMIL DE WAAL

De Deense drummer Emil de Waal en de Zweedse multi-instrumentalist Gustaf Ljunggren zijn al jaren kind aan huis bij Jazz Op Zondag. Hun laatste single Pirates werd live opgenomen in het STUKcafé en ze hebben zelfs een track naar ons kunstencentrum vernoemd. Het duo bracht in 2018 hun eerste album uit. Denk easy listening jazz maar met een hoek af, denk dromerige composities die ontrafelen tot avant-garde knipsels.

Studio STUK
Dans, Beeld & Geluid in de iconische Manhattan
i.s.m. De Hoorn

➤ BEREIKBAARHEID: De Manhattan is gelegen aan de Vaart Leuven-Mechelen. / Te voet: 20 min van het station / Met de fiets: fietssnelweg F8 en F3 / Met het openbaar vervoer: Neem buitenringbus 600 tot Engels plein / Met de auto: parking Vaartkom

➤ TOEGANKELIJKHEID: De zaal is toegankelijk voor personen met een rolstoel. Het reguliere sanitair is bereikbaar met een lift. Jammer genoeg is er geen MIVA-toilet.

➤ STUDIO CAFÉ: Ons café is steeds open vanaf 19:30. Kom vroeg, blijf hangen.

➤ SAFER SPACE: Studio STUK streeft er naar een inclusieve plaats te zijn voor iedereen. Wij nemen elke vorm van intimidatie serieus. Spreek gerust een STUK-collega of iemand van de bar aan.

zo 9 okt 2022 19:30

Locatie

Manhattan
  • Kolonel Begaultlaan 21
  • 3012 Leuven

Prijs

GRATIS