© Joeri Thiry / STUK arts centre
Geluid   /   Concert

Jazz Op Zondag: LUCA Jazz • Studio STUK

STUK nodigt de jazzafdeling van LUCA School Of Arts uit voor een ensembleconcert én jam in de Manhattan

➤ Zon 16.10 - 19:30 (doors)
➤ Studio Manhattan - Adres: Kolonel Begaultlaan 21, Leuven
➤ Gratis

PROGRAMMA

19:30 doors + bar
20:30 Ensemble concert
21:30 Jazz jam

+ doorlopende video installatie: Alex Reynolds & Alma Söderberg - La mano que canta

• LUCA JAZZ

De Jazzafdeling van LUCA School Of Arts – Campus Lemmensinstituut te Leuven is een kleine maar dynamische afdeling aan één van de vier Vlaamse instituten voor hoger muziekonderwijs. De opleiding is rond 1985 opgericht onder impuls van o.a. Bert Joris en Free Desmyter, en is intussen uitgegroeid tot een gevestigde waarde in het Belgische jazzlandschap. Studenten van LUCA Jazz zullen naar goede gewoonte een ensembleconcert brengen tijdens Jazz Op Zondag. Aansluitend is er ook nog een jam waaraan iedereen kan deelnemen.

Studio STUK
Dans, Beeld & Geluid in de iconische Manhattan
i.s.m. De Hoorn

➤ BEREIKBAARHEID: De Manhattan is gelegen aan de Vaart Leuven-Mechelen. / Te voet: 20 min van het station / Met de fiets: fietssnelweg F8 en F3 / Met het openbaar vervoer: Neem buitenringbus 600 tot Engels plein / Met de auto: parking Vaartkom

➤ TOEGANKELIJKHEID: De zaal is toegankelijk voor personen met een rolstoel. Het reguliere sanitair is bereikbaar met een lift. Jammer genoeg is er geen MIVA-toilet.

➤ STUDIO CAFÉ: Ons café is steeds open vanaf 19:30. Kom vroeg, blijf hangen.

➤ SAFER SPACE: Studio STUK streeft er naar een inclusieve plaats te zijn voor iedereen. Wij nemen elke vorm van intimidatie serieus. Spreek gerust een STUK-collega of iemand van de bar aan.

zo 16 okt 2022 19:30

Locatie

Manhattan
  • Kolonel Begaultlaan 21
  • 3012 Leuven

Prijs

GRATIS