© Jelle Martens
Geluid   /   Concert

Jazz Op Zondag: schntzl • Studio STUK

Minimalistische klankknutselwerkjes met drum, piano en een snuifje elektronica

➤ Zon 2.10 - 19:30 (doors)
➤ Studio Manhattan - Adres: Kolonel Begaultlaan 21, Leuven
➤ Gratis

PROGRAMMA

19:30 doors + bar
20:30 schntzl

+ doorlopende video installatie: Charles Atlas - Life’s A Beach

• SCHNTZL

Het Belgische duo schtnzl wordt gevormd door Hendrik Lasure (piano, elektronica) en Casper Van De Velde (drums, elektronica). Ze brengen muzikale composities die beelden en personages oproepen. Al wandelend door genres als jazz, klassiek, ambient en pop creëren ze hun eigen universum dat tegelijk herkenbaar en bevreemdend, spontaan en geknutseld klinkt. Soms humoristisch, soms kitschy, soms provocerend, altijd barstend van het spelplezier. Momenteel werkt schtnzl aan een nieuw album en tijdens Jazz Op Zondag zullen ze gretig materiaal uitproberen.

Studio STUK
Dans, Beeld & Geluid in de iconische Manhattan
i.s.m. De Hoorn

➤ BEREIKBAARHEID: De Manhattan is gelegen aan de Vaart Leuven-Mechelen. / Te voet: 20 min van het station / Met de fiets: fietssnelweg F8 en F3 / Met het openbaar vervoer: Neem buitenringbus 600 tot Engels plein / Met de auto: parking Vaartkom

➤ TOEGANKELIJKHEID: De zaal is toegankelijk voor personen met een rolstoel. Het reguliere sanitair is bereikbaar met een lift. Jammer genoeg is er geen MIVA-toilet.

➤ STUDIO CAFÉ: Ons café is steeds open vanaf 19:30. Kom vroeg, blijf hangen.

➤ SAFER SPACE: Studio STUK streeft er naar een inclusieve plaats te zijn voor iedereen. Wij nemen elke vorm van intimidatie serieus. Spreek gerust een STUK-collega of iemand van de bar aan - je herkent de STUKcollega's aan hun fluo badge.

zo 2 okt 2022 19:30

Locatie

Manhattan
  • Kolonel Begaultlaan 21
  • 3012 Leuven

Prijs

GRATIS