Geluid

Oaktree + avondlicht (try-out)

Na zijn debuut-ep op Play It Again Sam in 2014, beleefde Adriaan de Roover (alias oaktree) een absoluut topjaar: een residentie in de Ancienne Belgique, een tournee met data in België, Nederland en Luxemburg, dj support van Bonobo, een Red Bull Elektropedia award, ... Nu is hij bijna klaar met zijn tweede release op het label van onder andere dEUS, Oscar And The Wolf, Editors, ... en daar hoort natuurlijk een liveshow bij.

Voor het eerst neemt Adriaan naast een violiste, harpiste en zangeres/toetseniste ook een live drummer mee. De typische oaktree-sfeer is gelukkig niet veranderd, maar qua geluid en de productie merk je wel een enorme vooruitgang.

Matthias Dziwak, aka avondlicht, brengt dit najaar zijn debuut-ep Blossom uit via het kleine unit delta plus label. Na een succesvolle ep-release samen met oaktree, en de lange tournee die er op volgde, is hij nu helemaal klaar om live zijn eigen pad te bewandelen. Eerder loste hij al een eerste track (Blossom), en in het najaar volgen er nog een reeks data, in het zog van de ep-release.

di 15 sep 2015 21:00

Locatie

STUKcafé

Prijs

Gratis