Geluid   /   Geluidskunst
Het Audio Atelier

Artefact Sound : SAMENKLANK - een podcast over muziek en menselijkheid

Naar aanleiding van Artefact Sound maakte Het Audio Atelier een podcast in drie afleveringen over muziek en menselijkheid.

➤ Podcast in drie afleveringen: Aflevering 1 Resonantie / Aflevering 2 Harmonie / Aflevering 3 Empathie
➤ Nederlands gesproken
➤ Credits: Een podcast van Het Audio Atelier voor STUK - Huis voor Dans, Beeld & Geluid, in het kader van Artefact Sound 2021. Met de stemmen van: René Jacobs, Saartje De Muynck, Ben Van Cranenburgh, Pieter-Jan Maes, Rudi D’Hooge, Lisa Vereertbrugghen, Benjamin Abel Meirhaeghe, Laurens Mariën, Myriam Van Imschoot & Jan d'Haene.

Het Audio Atelier is: Eva Moeraert, Sander Lambrecht en Maaike Verstraete.

Muziek is meer dan alleen mooi. In muziek leren we wie we zijn en waar we toe in staat zijn. En het is ook een cruciaal ingrediënt voor verbondenheid en wederzijdse afstemming. Daarom zingen we luidkeels You'll never walk alone in het stadion, voelen we ons verwant met andere fans van onze favoriete artiest, en is een orkest als geheel veel meer dan elke muzikant op zich.

Samen muziek maken of beluisteren geeft ons het gevoel thuis te komen.

In deze driedelige podcast gaat podcast-maakster Eva Moeraert op zoek naar de link tussen muziek en menselijkheid. Sander Lambrecht ondersteunde haar met muziek en sounddesign. Deze podcast is gemaakt om te luisteren met hoofdtelefoon.

wo 9 jun 2021 10:00 - zo 27 jun 2021

Locatie

Online

Prijs

GRATIS

Tags

artefact