ML Buch © Ani Liv Kampe, Agnete Hannibal Petri & ML Buch
Geluid   /   Concert

Slagwerk: ML Buch / DJ Charme

Deense componist-vocalist brengt tijdloze dream pop in een digitaal jasje

PROGRAMMA

20:00: doors + Laura Conant b2b cratje (dj)
20:15: DJ Charme
21:00: Laura Conant b2b cratje (dj)
21:15: ML Buch
22:00: Laura Conant b2b cratje (dj)
23:00: end

PRAKTISCH

➤ Donderdag 28.03 - 20:30
➤ STUK Labozaal - Naamsestraat 96, Leuven
➤ €14 / €10 (STUKkaart / KU Leuven Cultuurkaart)
➤ Staand concert met open deuren.

• DJ Charme
(live)

Gavin Vanaelst oftewel DJ Charme (vroeger beter bekend als Kassett) maakt elektronische muziek die uit het PS1-tijdperk lijkt te komen. Soms introspectief, dan weer bombastisch. Hij werkte voorheen samen met o.a. Dntel, Golin en Zwangere Guy. Zijn debuut Charme uit 2018 kon op de steun rekenen van internationale labels zoals het legendarische Warp. Na een korte radiostilte maakte DJ Charme in oktober zijn terugkeer met een tweede langspeler, Hartenjagen. Uitkijken naar zijn nieuwe plaat die binnenkort verschijnt bij Slagwerk: Starling.

• ML Buch
(live)

ML Buch is het alter ego van Marie Louise Buch, een Deense componist, producer, gitarist en vocalist. Ze maakt intieme popsongs op het snijvlak van alternatieve rock en elektronisch experiment. Karakteristiek zijn haar loepzuivere zangstem, 7-string Stratocaster-akkoorden in open stemming en digitale effecten die haar muziek tegelijk nostalgisch als futuristisch laten klinken. Haar tweede full album Suntub kwam uit in oktober. ML Buch speelde op festivals als Pitchfork Paris, Roskilde, en ze werkte samen met artiesten als CTM, Astrid Sonne en Laurie Anderson.

• Laura Conant b2b cratje
(dj)

Laura Conant en Jonathan Cant a.k.a. cratje runnen samen het Brusselse label MONTAGE, waarmee ze ook events organiseren. Als dj, producer en radiomaker focussen ze op ‘stoute muziek’, ergens tussen ambient, breaks, gabber en ‘post-club-dansmuziek’. Perfect om op te warmen voor het weekend of om de buren te irriteren ᕦ(⨶ロ⨶)ᕥ

do 28 mrt 2024 20:00

Locatie

STUK Labozaal

Prijs

€14 (basis)
€10 (reductie)