Te gast

Soundlab sessions

Je bent helemaal weg van synths, samplers en drumcomputers? Je hebt zelfgemaakte elektronische/experimentele instrumenten of een heus modulair systeem? Je wil hier graag met anderen rond uitproberen en uitwisselen? Welkom in ons gratis soundlab!

In deze sessies werken we met alle soorten elektronische instrumenten, analoog of digitaal. Is jouw instrument je DAW? Evengoed!

Breng je eigen geluidsdrager / instrument mee! WISPER zorgt voor een PA-installatie waarop we iedereen versterken. De insteek van elke bijeenkomst wordt bepaald door de instrumenten en ideeën die aan de start door de deelnemers op tafel worden gelegd.

We gaan voor een alles-kan-alles-mag-vibe onder muzikale bondgenoten waarbij je erop los kan experimenteren met soundscapes, ambient tracks, noise, maar evengoed techno, house, EDM of Hip Hop beats... We gaan op zoek naar klanken en ritmische of melodische motieven in het moment, en laten ze klinken in de ruimte.

Opgelet: dit is géén cursus, maar eerder een jam met elektronische instrumenten! Actief deelnemen en experimenteren staan voorop, docent Reindert is er vooral om alles in goede banen te leiden, en technisch te ondersteunen waar nodig en mogelijk. Iedereen is welkom, en voorkennis is niet vereist! De soundlabs hebben een open sfeer waarin we gewoon leren van elkaar en de muziek.

De soundlab sessions staan los van elkaar. Je bent welkom wanneer je kan, en hoeft niet te verwittigen als je niet kan komen.

Inschrijven is niet verplicht, maar wordt erg geapprecieerd en kan via de site van WISPER! Nog twijfel of vragen? Stuur een mailtje naar reindert@wisper.be

Niveau X: voor iedereen die zin heeft om samen (elektronisch) te jammen, met of zonder ervaring. Heb je een nieuw elektronisch instrument gekocht dat je nog niet beheerst? Fantastisch, breng het mee, dan zoeken we het samen uit

do 23 nov 2023 19:00 - 22:00

Locatie

STEK

Prijs

GRATIS