Geluid

STUK online masterclass: Deep listening with Laraaji (uitverkocht)

Online masterclass over deep listening door de New Yorkse new age-muzikant en mysticus Laraaji.

Laraaji is een gerenommeerde muzikant, mysticus en beoefenaar van lachmeditatie, gevestigd in New York City. Hij begon met het spelen van muziek op straat in de jaren zeventig en improviseerde trance-gebaseerde jams op een gemodificeerde autoharp die hij bewerkte met elektronische effecten. Brian Eno zag hem op een avond spelen in Washington Square Park en nodigde hem uit om een ​​album op te nemen voor zijn baanbrekende Ambient reeks (Ambient 3: Day Of Radiance, uitgebracht in 1980).

Vervolgens bracht Laraaji bracht zelf heel wat albums uit, waarvan hij er vele thuis opnam en als cassettes verkocht tijdens zijn straatoptredens.

De voorbije jaren kende zijn carrière een nieuwe boost, met heruitgaven van zijn uitgebreide catalogus op labels als Numero Group, Glitterbeat en Leaving Records. Met zijn nieuwste album Sun Piano, uitgebracht op All Saints in de zomer van 2020, vervult Laraaji een levenslange ambitie om terug te keren naar zijn eerste instrument: de piano. Deze reeks met spirituele piano-improvisaties opgenomen door Jeff Zeigler (Kurt Vile, The War On Drugs, Mary Lattimore) betekent een nieuw hoofdstuk in het verhaal van een geliefd culticoon.

Speciaal voor STUK brengt Laraaji een exclusieve online masterclass rond de praktijk van deep listening. Dit zal doorgaan via Zoom en voor een beperkt publiek van 30 personen.

PRAKTISCH

UITVERKOCHT
Woensdag 3 februari - 20:00-21:00 CET
Online event (via Zoom)
Beperkte capaciteit: 30 personen
Taal: Engels

wo 3 feb 2021 20:00

Locatie

Online

Prijs

€5

Extra info

UITVERKOCHT