Geluid   /   Concert   /   Nightlife   /   Te gast

Trill - Uncut ‘Let me pixy your brain’ • Studio STUK

Open mic voor muziek, slam en spoken word met o.a. Majé, tha rainx en Amrita Khan.

➤ vr 14.10 - 19:30 (doors)
➤ Studio Manhattan - Adres: Kolonel Begaultlaan 21, Leuven
➤ Gratis (inschrijven ter plaatse)

PROGRAMMA

19:30 doors + bar
20:30 Uncut ‘Let me pixy your brain’
23:00 - 00:00 Affair (dj)

➤ I.s.m. Trill


+ doorlopende video installatie: Alex Reynolds & Alma Söderberg - La mano que canta [The Hand that Sings]

Uncut, dat is de open mic van Trill. De editie ‘Let me pixy your brain’ in Studio Manhattan, gecureerd door TRILL zelf, is een open podium voor muziek, slam en spoken word.

Je schrijft, je rijmt, je maakt muziek maar je stond nog nooit op een podium en je voelt dat je iets naar buiten wil brengen? Uncut is de plek waar jij je stem kan laten horen!

Het ijs wordt gebroken met enkele uitgenodigde artiesten die de avond inleiden. Verwacht je alvast aan headliners: Majé, tha rainx en Amrita Khan. Daarna is de mic voor jou. Breng wat je zelf aanvoelt. Je hoeft je niet per se aan het thema te houden. De avond afsluiten doen we met een dj-set van Affair.

Uncut staat voor wederzijds respect, safer space & braver space. Kunst en verhalen worden gedeeld in een open minded sfeer.


Inschrijving gebeurt de avond zelf.
Volg zeker ook de instagrampagina van Uncut en TRILL.

Studio STUK
Dans, Beeld & Geluid in de iconische Manhattan
i.s.m. De Hoorn

➤ BEREIKBAARHEID: De Manhattan is gelegen aan de Vaart Leuven-Mechelen. / Te voet: 20 min van het station / Met de fiets: fietssnelweg F8 en F3 / Met het openbaar vervoer: Neem buitenringbus 600 tot Engels plein / Met de auto: parking Vaartkom

➤ TOEGANKELIJKHEID: De zaal is toegankelijk voor personen met een rolstoel. Het reguliere sanitair is bereikbaar met een lift. Jammer genoeg is er geen MIVA-toilet.

➤ STUDIO CAFÉ: Ons café is steeds open vanaf 19:30. Kom vroeg, blijf hangen.

➤ SAFER SPACE: Studio STUK streeft er naar een inclusieve plaats te zijn voor iedereen. Wij nemen elke vorm van intimidatie serieus. Spreek gerust een STUK-collega of iemand van de bar aan.

vr 14 okt 2022 19:30

Locatie

Manhattan
  • Kolonel Begaultlaan 21
  • 3012 Leuven

Prijs

GRATIS