© Jo Holbrechts
Te gast

WISPER — Jam Session

In de gratis jams zijn alle muzikanten, muziekstijlen, instrumenten en stemmen welkom! Samen kruipen we in de magie van het moment en laten we ons meevoeren door de muziek en structuur die op die manier ontstaan.

Typisch worden er dus geen bestaande nummers of standards aangevraagd, maar gaan we aan de slag met de spontane inspiratie van alle jammers.

Onze jams zijn vooral bedoeld als vrijplaats voor zangers en muzikanten, die zin hebben om samen te spelen en te creëren.

Weinig of geen ervaring? Maakt niet uit! De jams worden begeleid door onze vaste muziekmedewerker Reindert en zijn trouwe saxofoon. Wie het nodig heeft, krijgt van hem een klein zetje. En voor je het weet maak je helemaal deel uit van het jammende geheel!

Inschrijven is niet verplicht, maar wel handig voor ons - en dat kan via deze link! Deze open jam-sessies staan los van elkaar. Je bent altijd welkom wanneer je kan, en hoeft niet te verwittigen als je niet kan komen.

WISPER voorziet een een PA-systeem, een drumstel, 2 stage piano's, verschillende percussie instrumenten, en zangmicrofoons. Gitaristen die hun eigen versterker meebrengen worden erg geapprecieerd! Indien nodig kunnen we je inpluggen op het mengpaneel.

Als er veel muzikanten aanwezig zijn, kan het zijn dat er een beurtregeling wordt ingevoerd op de avond.
Nog twijfel of vragen? Stuur een mailtje naar reindert@wisper.be

Niveau X: voor iedereen die zin heeft om samen te jammen, met of zonder ervaring. Ook om gewoon de sfeer te komen opsnuiven ben je welkom!

vr 15 dec 2023 19:00 - 22:00

Locatie

STEK

Prijs

GRATIS