Te gast
Collectief bric-a-brak

Zines

Collectief bric-a-brak is er voor iedereen die wil samenkomen en iets wil (leren) maken. Zelfontdekking, maar ook elkaar inspireren en ondersteunen, staan hierin centraal. Iedereen is welkom, ongeacht je achtergrond, leeftijd, expertise, kennis, onzekerheden...

Kijk je liever even de kat uit de boom? Zet u erbij met een kop thee, en wie weet maakt de creatieve kriebel bij jou iets los.

Op zondag 10 maart gaan we zines maken. Zines (afgeleid van "magazine") zijn kleine zelfgemaakte boekjes, veelal gevouwen uit een A4-tje, die je zelf kan invullen, kopiëren en verspreiden. Supertof om ludieke en experimentele boekjes te maken. Eerste keer? Wij helpen je mee op weg met materiaal, uitleg en inspiratie. Aarzel niet om zelf wat knutselgerief mee te nemen, of een buddy voor emotionele steun!

Zoals de vorige keer zijn we te vinden in STUK, in STEK workspace bij het paviljoen! Dit keer van 13 tot 15u. Later dan 13u aansluiten kan altijd. Zoals altijd: mama's, nonkels, collega's, buurvrouwen, ze zijn allemaal welkom, pak ze eens mee!

zo 10 mrt 2024 13:00 - 15:00

Locatie

STEK

Prijs

vrije bijdrage

Taal

Nederlands