Nesten

© Ben Van Duin

Nesten

fABULEUS / Anna Bentivegna, Zoë Demoustier & Ayrton Fraenk

Drie eenzame figuren zijn op zoek naar een thuis. Maar wat betekent dat precies, een ‘thuis’? Is ‘thuis’ een synoniem voor een ‘dak boven je hoofd hebben’? Of betekent ‘dakloos’ toch nog iets anders dan ‘thuisloos’ zijn? Misschien heeft ‘thuis’ eerder te maken met een gevoel en maakt het niet zoveel uit of je al dan niet een huis hebt. In Nesten wordt er gezocht naar dat gevoel van ‘thuis zijn’ met behulp van o.a. een schild, een tent, een kamp … Maar soms vinden ze het thuis-gevoel in zichzelf … of bij elkaar? Nesten is een visuele en fysieke voorstelling over veiligheid, geborgenheid en vriendschap in een kartonnen wereld. 

Anna Bentivegna en Zoë Demoustier dansten in verschillende fABULEUS-producties en studeerden nadien samen aan de Mime Opleiding in Amsterdam. Daar leerden ze Ayrton Fraenk kennen. Met hun eerste kinderproductie Nesten snijden ze een groot thema aan voor kleine mensjes. 

Concept & spel Anna Bentivegna, Zoë Demoustier & Ayrton Fraenk | Productie fABULEUS | Met dank aan Academie voor Theater & Dans Amsterdam

STUK Soetezaal
za 26 jan 201911:00Tickets
za 26 jan 201916:00Tickets

BASIS €10 / REDUCTIE €6


KLIK HIER VOOR ABONNEMENTEN

LEEFTIJD 4+

Schrijf je in op onze nieuwsbrief