Dans

WELKOM TERUG!
Op de danskalender: lokale en internationale kunstenaars, langverwachte premières, aanstormend talent en gevestigde waarden.
Én veel voorstellingen op locatie. Niet omdat we ons gebouw beu zijn, integendeel, het wordt onder handen genomen zodat het klaar is om jullie de komende jaren nog beter te kunnen ontvangen.

Verbouwingen dus. Op 15 november sluiten we de deuren van de STUK-site tot na de zomer van 2022. De STUK-werking gaat gelukkig niet op slot! Onze programmatie loopt gewoon door op locatie, wat alles extra spannend en complex maakt. Maar zo blijven we onszelf scherp houden en heruitvinden, zoals het hoort en we het graag hebben bij STUK.

Wil je een abonnement samenstellen? Klik dan op de rode abo-knop hieronder. Voor losse tickets voor voorstellingen: klik bij het overzicht hieronder op de voorstelling in kwestie.

Niet alle voorstellingen hieronder kunnen deel uitmaken van een abonnement. Sommige voorstellingen zijn bv. onderdeel van een groter festival waarvan de ticketverkoop pas later start (zoals Rode Hond of Playground). De lijst die je achter de rode knop vindt, is de volledige keuzelijst voor abonnementen.