Expo   /   Lezing
Robbert&Frank Frank&Robbert

Artist Talk

Sinds 2012 gaan Frank en Robbert door het leven als het kunstenaarsduo Robbert&Frank Frank&Robbert. Deze intense samenwerking vormt de basis voor hun artistieke praktijk en symboliseert hun visie op vriendschap, collectiviteit, samenspel en kennisdeling. Samen realiseren ze een multidisciplinair oeuvre van objecten, prints, installaties, video's, acties in de openbare ruimte en cross-over performances op de grens tussen kunst en theater. Met hun werk verhouden ze zich actief tot de globale samenleving en formuleren ze vragen en poëtische alternatieven.

Tussen februari en mei 2022 landt het kunstenaarsduo in de Leuvense publieke ruimte met een combinatie van projecten onder de titel As You Think So Shall You Become. Deze artist talk nodigt je uit om hun wereld van symbolische beeldtaal, doe-het-zelf rituelen en voortekenen te ontdekken.

Robbert en Frank studeerden in 2012 af met een masterdiploma beeldende kunst aan het KASK Gent. Sinds januari 2021 worden ze vertegenwoordigd door Fred&Ferry Gallery (Antwerpen).

In het kader van de solotentoonstelling Frank&Robbert Robbert&Frank - As you think so shall you become (12.02.22 - 18.06.22)

i.s.m. Interactieve Media – SLAC/Beeldende & Audiovisuele Kunst
Locatie: SLAC Leuven
Taal: Nederlands
Gratis met inschrijving

Deze lezing maakt deel uit van Let's Talk Leuven, een platform voor Artist Talks in Leuven, met steun van Stad Leuven.

di 22 mrt 2022 19:00

Locatie

SLAC Leuven

Prijs