© Blaise Turikumwe
Dans
Briana Ashley Stuart

Be the Rhythm (6+)

STUK I.S.M. 30CC

Be the Rhythm is een interactieve performance voor de hele familie. Muziek en dans wakkeren expressie en verbinding met anderen aan. Maak kennis met ‘stepping’, een energieke Afro-Amerikaanse vorm van lichaamspercussie die inspireert tot creativiteit, vertrouwen en kracht door in je handen te klappen, met je voeten te stampen en je stem te verheffen. Briana Ashley belicht samen met drie dansers de invloed van kinderhandspelletjes en hiphop in de geschiedenis van 'stepping'. Zo ontdekken we het instinctieve ritme in ons allemaal en vieren we de verbinding die beweging en geluid teweeg brengen.

Deze voorstelling maakt deel uit van de 17e editie van Rode Hond, een aanstekelijk kunstenfestival van 30CC. Een vierdaagse tijdens de herfstvakantie vol theater, film, workshops, dans, musical, circus, expo, literatuur en nog véél meer. Ontdek het volledige programma via de website van Rode Hond.

Credits

Choreografie Briana Ashley Stuart | Performance Briana Ashley Stuart, Remy Mpuki, Manon Janssen, Marie-Laure Lesage | Kostuumontwerp Julie Menuge | Coach lichaamspercussie Ido Shtadler | Productie Citylab Pianofabriek & Kaaitheater | Spreiding Get Down - Dancers Management
ma 30 okt 2023 14:00
ma 30 okt 2023 16:30
di 31 okt 2023 11:30
di 31 okt 2023 14:00

Locatie

STUK Soetezaal

Prijs

€ 8

Duur

35'

Taal

Nederlands en Engels

Extra info