© Clara Hermans
Dans
fABULEUS, HET LAB & 6 Limburgse Cultuurcentra / Piet Van Dycke

Beyond the Edge

STUK i.s.m. 30CC

Hoe proberen we hogerop te geraken? In welke mate steunen we daarvoor op elkaar? Is hoogte het engste, of is het zoeken naar evenwicht nog spannender? In Beyond the Edge bewegen acht jongeren over een levensgrote installatie van ladders. Samen verkennen ze de uitersten en testen ze hoe ver ze elkaar kunnen brengen. Fysieke afhankelijkheid was nooit eerder zo spannend.

Na Exit (2022) en Glorious Bodies (2023) werkt circus- en dansmaker Piet Van Dycke voor het eerst samen met jongeren tussen 13 en 24 jaar. Beyond the Edge is een project van de cultuurcentra van Maasmechelen, Genk, Heusden-Zolder, Houthalen-Helchteren, Lommel en Tongeren samen met HET LAB/Krokusfestival en fABULEUS.

"Het geheel vormt een wonderlijk schouwspel. Het is een samenspel van mensen die laten zien wat je ook als groep kunt bereiken, in hoogte, in kunnen, in durf, in schoonheid.”

Theaterkrant

Schoolvoorstellingen

vr 27 sep 2024 - 10:00 & 13:30

CREDITS

Choreografie & concept Piet Van Dycke Dans Cédric Broux, Ella Copermans, Aurora Mesropyan, Indira Pap, Tijn Peeters, Kaat Raeymaekers, Stieg Van Ham en Sara Vranken Assistentie Chiara Scharler Installatie Arjan Kruidhof Dramaturgie Marie Peeters Muziekcompositie Koen Brouwers Kostuums Oona Mampuys Lichtontwerp Edwin van Steenbergen Vooronderzoek Luuk Brantjes, Samuel Rhyner, Chiara Scharler en Lucy Steinfeld Productie fABULEUS, HET LAB, C-mine, CC MUZE, CC Casino, cultuurcentrum De Adelberg, CC Maasmechelen en CC de VELINX Coproductie Perpodium en STUK In samenwerking met Passerelle en circuswerkplaats Dommelhof Met de steun van de stad Leuven, de Vlaamse Gemeenschap en de Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid

di 24 sep 2024 20:30
Tickets Laatste tickets Uitverkocht
wo 25 sep 2024 20:30
Tickets Laatste tickets Uitverkocht

Locatie

STUK Soetezaal

Prijs

€16 basis
€12
STUKkaart
€8
Cultuurkaart / -19 jaar

Abonnement samenstellen? klik hier
STUKkaart kopen? klik hier

Voorstelling uitverkocht of wachtlijst? Mogelijk zijn er nog tickets beschikbaar via 30CC.

Leeftijd

12-112 jaar

Duur

60'