Geluid   /   Nightlife

clubSTUK: Masalo, Poldoore & Maniok

clubSTUK is een maandelijkse club night, inclusief discobal en houten dansvloer.
Op de novembereditie verwelkomen we Masalo, Poldoore en Maniok!

M A S A L O - Sounds Familiar / Brighter Days

Masalo maakt deel uit van de new wave van creatieve muzikale Amsterdammers. Zijn gevarieerde muzikale output combineert een voorliefde voor soulvolle dance met de rauwe Amsterdamse esthetiek. Masalo's sets zijn een verlengstuk van zijn mentaliteit: een mix van ongewone klanken en moderne klassiekers. Die aanpak vertaalt zich ook in zijn eigen producties: Testify, Red Light en de remix voor Bassekou Kouyaté’s Jama Ko konden op goedkeuring van de wereldwijde danssector rekenen.

https://soundcloud.com/masalo-music


P O L D O O R E

Samples en live instrumenten vormen een dynamische blend tussen moody laid-back en zinderend upbeat bij producer/dj Poldoore, die in 2013 doorbrak met debuutplaat The Day Off. Tijdens de bijhorende Europese tour maakte hij indruk op grote festivals als Gilles Petersons Worldwide Festival, Dour Festival en Tomorrowland. Opvolger The Day After kwam er in 2016 en bleek een bevestiging van zowel het succes als Poldoores organische en aanstekelijke sound. Sindsdien volgden een boel singles, remixes en EPs op internationale labels als Chinese Man Records, Cold Busted, Darker Than Wax en Nowadays Records, en shows in Frankrijk, 4 tours in Griekenland, Spanje, Roemenië, Bulgarije, Zwitserland en veel meer...

https://soundcloud.com/poldoore


M A N I O K

Nils Beuten is de meest funky en groovy selector van Leuven en Brussel. Hij begon ruim 10 jaar terug met reggae, en staat nu bekend om zijn uitstekende afro-funk en worldgroove-selecties.


https://soundcloud.com/maniokbxl

vr 30 nov 2018 22:00 - za 1 dec 2018

Locatie

STUKcafé

Prijs

€5

Tags

stukcafé