© Tiny Geeroms
Geluid   /   Performance   /   Andere

De Grote Boze Kunstquiz - met Laurens Mariën, buren & David Numwami [uitverkocht]

Performer Laurens Mariën test je kennis over kunst en cultuur, met verrassende intermezzi van buren en David Numwami.

Dit is geen klassieke quiz en je moet al zeker geen kunstkenner zijn om te scoren. De vragen zijn soms subjectief en met het betere gokwerk, een stevige portie fantasie en originaliteit kan je extra punten pakken. Check de volgende ronde-thema’s: Kunst of geen kunst, Raad de kunstenaar, Is het een man of een vrouw, Welk dier zie je. Plezier, humor en creativiteit staan dus voorop.
Zit er wat sleur in je bubbel? De Grote Boze Kunstquiz brengt er gegarandeerd terug pit in! Schrijf je nu in, voor het te laat is.

Op adem komen kan tijdens twee intermezzi. Het performancecollectief buren brengt hun T-Shirt Conversations en als muzikale gast ontvangen we één van de quizmaster Laurens Mariëns muzikale helden: David Numwami. Naast zijn band Le Colisée is Numwami ook de gitarist bij Charlotte Gainsbourg. Begin maar al te blokken want er zijn verschillende prijzen te winnen, van gratis tickets tot drankbonnen.

PRAKTISCH
De ticketverkoop stopt om 14:00, er is geen avondkassa.
De quiz zal doorgaan in het STUKcafé.
INGANG via de Naamsestraat.
Een mondmasker is verplicht, ook tijdens de voorstellingen - als je aan je tafel van je glas drinkt, mag het uiteraard even af.
Volg de afspraken die je vindt in onze FAQ.


TIMING

19:45 deuren
20:30 1e vraag
David Numwami - solo (20’)
buren - T-shirt Conversations (20’)
22:30 einde

Dit event maakt deel uit van het programma De Anderhalvemetersessies, het sluitstuk van De Zomer van 2020 – Samen in Leuven, met een programma vol muziek, theater, film, familievoorstellingen en rondleidingen. Tickets vanaf 17 juli 10:00 via leuven.be of aan bij Visit Leuven, Naamsestraat 3, in Leuven.

do 27 aug 2020 20:30

Locatie

STUK Binnenplein

Prijs

€25 per ploeg

Max.

5 mensen per ploeg

Extra info

UITVERKOCHT

Zeer beperkte capaciteit

Denk in bubbel, koop in bubbel, zit in bubbel. We organiseren ons zaalplan volgens jouw reservatie.
Wil je samen zitten? Maak dan 1 reservatie voor je hele bubbel, en kom ook samen toe op de avond zelf, dan leiden onze medewerkers je naar de ideale plek.