© Tiny Geeroms
Andere

De Grote Boze Kunstquiz - met Laurens Mariën, buren & David Numwami

Performer Laurens Mariën test je kennis over kunst en cultuur, met verrassende intermezzi van buren en David Numwami.

In De Grote Boze Kunstquiz test kunstenaar-curator Laurens Mariën je kennis over kunst en cultuur. Hij droomt er al jaren van om zijn eigen dansvoorstelling te maken en probeert daarom met deze quiz indruk te maken op het STUK-team. Tegelijk ziet hij het ook als een unieke kans om 'de Leuvenaar' beter te leren kennen en uit de dagen. Je hebt namelijk een portie fantasie nodig en kan extra punten verdienen op de originaliteit van je antwoorden. Een ding is zeker: de quizmaster heeft ALTIJD gelijk, betweters worden onverbiddelijk afgestraft!

Verwacht je ook aan twee intermezzi met zeer bijzondere gasten. Zo komt het performancecollectief buren hun T-Shirt Conversations brengen en als muzikale gast ontvangen we één van de quizmasters muzikale helden: David Numwami. Naast zijn band Le Colisée is Numwami ook de gitarist bij Charlotte Gainsbourg. Begin maar al te blokken want er zijn verschillende prijzen te winnen, van gratis tickets tot drankbonnen.

TIMING
19:45 deuren
20:30 1e vraag
David Numwami - solo (20’)
buren - T-shirt Conversations (20’)
22:30 einde

Dit event maakt deel uit van het programma De Anderhalvemetersessies, het sluitstuk van De Zomer van 2020 – Samen in Leuven, met een programma vol muziek, theater, film, familievoorstellingen en rondleidingen. Tickets vanaf 17 juli 10:00 via leuven.be of aan bij Visit Leuven, Naamsestraat 3, in Leuven.

do 27 aug 2020 20:30

Locatie

STUK Binnenplein

Prijs

€25 per ploeg

Max.

5 mensen per ploeg

Bijkomende info

TICKETS VANAF 17 JULI 10:00
via deze link

Zeer beperkte capaciteit

Denk in bubbel, koop in bubbel, zit in bubbel. We organiseren ons zaalplan volgens jouw reservatie.
Wil je samen zitten? Maak dan 1 reservatie voor je hele bubbel, en kom ook samen toe op de avond zelf, dan leiden onze medewerkers je naar de ideale plek.