Geluid   /   Concert

Dijf Sanders - Puja (album release) [uitverkocht]

Na zijn succesvolle album Java (2017), een muzikale trip door Indonesië, trok componist en multi-instrumentalist Dijf Sanders naar een ander deel van de wereld: Nepal. Gewapend met een opnametoestel reisde hij door het Himalayaland om de Nepalese, Tibetaanse, Chinese en Indiase cultuur te registreren. Met dit geluidsmateriaal creëerde Dijf een muzikaal universum samen met drummer Simon Segers, saxofonist Mattias De Craene en sitarspeler Nicolas Mortelmans. Het resultaat is een gloednieuw album getiteld Puja, vol bezwerende trance waar voodoo ritmes, exotische toonladders en monnikengezang samenkomen. Namaste!


HUNA SOUNDS maakte een playlist als support voor het concert van Dijf Sanders.

PRAKTISCH

Veiligheid boven: we werken met een dambordpatroon voor dit concert, dus we houden 1 meter afstand tussen elke stoel. We voorzien ook ontsmettende handgel, en de zalen worden permanent verlucht. Gelieve ook bij het aanschuiven voldoende afstand te houden tussen de bubbels.

• Een mondmasker dragen is verplicht in het hele gebouw, ook tijdens het concert. Wanneer je voordien of achteraf iets eet of drinkt in STUKcafé, mag het masker uiteraard af aan tafel.

• Je kan in STUKcafé terecht voor heerlijke drankjes, maar ook voor een gezellige maaltijd vooraf (18:00 - 20:30) met een focus op lokaal, gezond en vooral lekker!

• Vergeet je tickets niet - op papier of digitaal. Een bevestigingsmail is geen geldig toegangsbewijs, aan de ingang wordt de QR-code van je ticket gescand.

• Hieronder vind je nog eens de timing van de avond.

20:00 doors
+ mixtape with Nepali and Indonesia infused music by HUNA Sounds
20:30 start concert

➤ Gesloten deuren, kom op tijd. Laatkomers worden niet binnengelaten!

do 15 okt 2020 20:00

Locatie

STUK Labozaal

Prijs

Kassa
€14 basis
€10 STUKkaart / cultuurkaart

VVK
€12 basis
€8 STUKkaart / cultuurkaart

Extra info

Dit concert is uitverkocht

Beperkte capaciteit.
Zittend concert met gesloten deuren.
Kom op tijd, laatkomers worden niet binnengelaten.