Expo

Jonas Bang - Dream Diver • Studio STUK

Een buitengewone ervaring. Acht leuke en ontroerende minuten in het gezelschap van een bijzondere muziekband.

di 1/11: vanaf 20:00
do 3/11
: vanaf 20:00
za 5/11
: vanaf 10:30
zo 6/11
: vanaf 10:30
ma 7/11
: vanaf 10:00 (schoolvoorstelling)
di 8/11
: vanaf 10:00 (schoolvoorstelling)

De expo is alleen te bezoeken met een ticket voor het liveprogramma, op de data die je hierboven ziet. Klik op de data om te ontdekken wat er die dag op de Studio STUK-podia staat.

Aan het begin van de zomer, een week voordat ze afstuderen en elk hun eigen weg gaan, nodigt de band Dream Diver een filmploeg uit om hun eerste - en laatste - live optreden vast te leggen. De band bestaat uit zes jongens die elkaar al 10 jaar kennen van een school in Rødovre voor kinderen met speciale behoeften. Onder leiding van hun leraren hebben de jongens hun muziek/sound gevonden. In Dream Diver nodigen ze je uit in hun klinkende universum gevuld met synthetische vogelfluitjes en abstracte droomteksten.

Credits: Dream Diver (2022), HD video, open sound, 8’

Met een camera in de hand sinds zijn kindertijd, begon Jonas Bang's focus op beeld en esthetiek al vroeg. Vandaag de dag heeft de jonge Deense regisseur zijn fascinatie voor beeld omgezet in een bloeiende carrière in commercials, campagnes en muziekvideo's (Iceage, Mø, Soleima en anderen). Jonas Bangs stijl is speels en wordt gekenmerkt door zijn oog voor details en zijn rauwe en poëtische touch. Zijn film 'The Journey' uit 2021 voor het Deense modelabel Gestuz werd genomineerd voor een aantal prijzen voor art direction en production design van dat jaar, waaronder overwinningen bij zowel de Creative Circle als de True Awards. Dream Diver is Bang’s debuut als autonoom cineast.

Studio STUK
Dans, Beeld & Geluid in de iconische Manhattan
i.s.m. De Hoorn

➤ BEREIKBAARHEID: De Manhattan is gelegen aan de Vaart Leuven-Mechelen. / Te voet: 20 min van het station / Met de fiets: fietssnelweg F8 en F3 / Met het openbaar vervoer: Neem buitenringbus 600 tot Engels plein / Met de auto: parking Vaartkom

➤ TOEGANKELIJKHEID: De zaal is toegankelijk voor personen met een rolstoel. Het reguliere sanitair is bereikbaar met een lift. Jammer genoeg is er geen MIVA-toilet.

➤ STUDIO CAFÉ: Ons café is steeds open vanaf 19:30. Kom vroeg, blijf hangen.

➤ SAFER SPACE: Studio STUK streeft er naar een inclusieve plaats te zijn voor iedereen. Wij nemen elke vorm van intimidatie serieus. Spreek gerust een STUK-collega of iemand van de bar aan.

di 1 nov 2022 20:00 - zo 6 nov 2022 23:00

Locatie

Manhattan
  • Kolonel Begaultlaan 21
  • 3012 Leuven