© Jubal Battisti
Dans
Ivana Müller / Dance On Ensemble & Münchner Kammerspiele

Fäden (geannuleerd)

GEANNULEERD

Deze voorstelling moet jammer genoeg worden geannuleerd. Een van de betrokken gezelschappen besliste dat het om gezondheidsredenen niet naar België kan afreizen, en dus kan de voorstelling niet plaatsvinden. Alle tickets worden automatisch terugbetaald, ticketkopers worden rechtstreeks gecontacteerd.

Choreografe Ivana Müller brengt vier dansers van het Dance On Ensemble en vier acteurs van de Münchner Kammerspiele samen in een poëtisch vlechtwerk van bewegingen, verhalen en beelden over het onvermijdelijke verstrijken van de tijd.

In Fäden (Duits voor draden, touwen) brengt choreografe Ivana Müller vier dansers van Dance On Ensemble en vier acteurs van de Münchner Kammerspiele samen in een creatie rond het thema ‘ouder worden’. Fäden is een choreografische, poëtische en visuele meditatie over tijd en de manier waarop die ons leven vormgeeft. Terwijl ze ideeën en sensaties van verleden, heden en toekomst ontrafelen, breien de performers een gevoelige reflectie waarin herinneren, vergeten, verliezen, wachten, verouderen en transformeren centraal staan. Fäden ontvouwt zich als een steeds veranderend landschap en een levendig gesprek over het onvermijdelijke verstrijken van de tijd.

Ivana Müller is choreografe, kunstenares en auteur van teksten. Ze is geboren in Zagreb, groeide op in Kroatië en Amsterdam, en woont momenteel in Parijs.

Presentatie met de steun van het Doppelpass Fonds van de Kulturstiftung des Bundes & het Creative Europe programma van de Europese Unie in het kader van DANCE ON, PASS ON, DREAM ON

concept, tekst & choreografie Ivana Müller in samenwerking met de performers Javier Arozena, André Benndorff, Walter Hess, Jelena Kuljić, Anna Gesa-Raija Lappe, Emma Lewis, Jone San Martin, Omagbitse Omagbemi scenografie & kostuumontwerp Alix Boillot lichtontwerp Martin Kaffarnik artistiek medewerker & dramaturg Jonas Rutgeerts dramaturg Olivia Ebert artistiek directeur Dance On Ensemble Ty Boomershine regieassistenten Malina Sascha Hoffman, Agnes Pfeiffer assistent scenografie & kostuums Marlene Pieroth stage manager Hanno Nehring productieleiders Maxi Menja Lehmann, Gina Penzkofer technisch productiemanager Hanna Kriegleder productie Dance On/DIEHL-RITTER coproductie Münchner Kammerspiele, STUK Huis voor Dans, Beeld & Geluid gefinancierd door het Doppelpass Fonds van de Kulturstiftung des Bundes DANCE ON is een initiatief van DIEHL+RITTER gefinancierd door de Bundesbeauftragten für Kultur und Medien & gecofinancierd door het Creative Europe programma van de Europese Unie in het kader van DANCE ON, PASS ON, DREAM ON | DANCE ON

foto Jubal Battisti

wo 1 dec 2021 20:00

Locatie

30CC/Schouwburg
  • Bondgenotenlaan 21
  • 3000 Leuven

Bijkomende info

Gesproken in het Engels, met Nederlandse boventiteling